Γιώργος Λημναίος καλεσμένος της οικογένειας Πορτοκάλος

Ο Γιώργος Λημναίος και η Νία Βαρντάλος στα backstage της νέας ταινίας Ο Γιώργος Λημναίος και η Νία Βαρντάλος στα backstage της νέας ταινίας

Μυτιληνιός καλεσμένος στον Γάμο αλά Ελληνικά 3

23/06/2022 - 20:00

Καλεσμένος της οικογένειας Πορτοκάλος είναι ο συμπολίτης μας, ηθοποιός & κομμωτής, Γιώργος Λημναίος, ο οποίος ταξίδεψε για να πάρει μέρος στη νέα ταινία της Νία Βαρντάλος, με τίτλο : "My Big Fat Greek Wedding 3".

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Κέρκυρα και συνεχίζονται στην Αθήνα. 

Περισσότερες λεπτομέρειες και backstage φωτογραφίες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο ΕΜΠΡΟΣ.

Η ανακοίνωση της Βαρντάλος 

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram της για να ενημερώσει πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Επιφύλασσε όμως και μια ανακοίνωση καθώς η Νία Βαρντάλος σκηνοθετεί το threequel του My Big Fat Greek Wedding, όντας η πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα μετά το "I Hate Valentine's Day" του 2009. 

H Νία Βαρντάλος ανέφερε επίσης ότι το My Big Fat Greek Wedding 3 θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Michael Constantine του ηθοποιού που υποδύθηκε τον -επί της οθόνης- πατέρα της, Gus Portocalos, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Αύγουστο. Στο cast αναμένεται να επιστρέψουν οι Gia Karides, Lainie Kazan και Louis Mandylor με τους οποίους φωτογραφήθηκε πρόσφατα. 

Το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία, καθώς με budget μόλις $6 εκατ. έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με $368.7 εκατομμύρια συγκομιδή στο box office. Έδωσε κιόλας στην Βαρντάλος την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Το sequel με τίτλο "Γάμος αλά Ελληνικά 2" (My Big Fat Greek Wedding 2) έφερε επίσης $90.2 εκατ. στο box office με budget κοντά στα $18 εκατομμύρια, χωρίς να κάνει την ίδια επιτυχία ενώ κατακεραυνώθηκε από κριτικούς και θεατές. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey