Ακολουθεί αφιέρωμα στην Μικρασιατική Καταστροφή & Γιορτή Τραχανά

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο Ακράσι [Vid]

03/08/2022 - 09:00 Ενημερώθηκε 03/08/2022 - 10:13

Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χωριό μας το ΑΚΡΑΣΙ συνεχίζονται με μεγάλο ενθουσιασμό και αγκαλιάζονται από όλους όσοι παρευρίσκονται σ’ αυτές. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν «το Σάββατο 30 Ιουλίου όταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου με την βοήθεια των εθελοντών Δασκάλων – Ακρασιωτών Νικολάου Γ. Κουραχάνη, και Σαπίκα Ευσταθίου και στην τεχνική υποστήριξη τον Γεώργιο Π. Χατζέλλη (και τους οποίους ευχαριστούμε) διοργάνωσαν στην πλατεία του χωριού μας Παιδικά παιχνίδια για την νεολαία του χωριού μας. Μαζεύτηκε πάρα πολύ κόσμος και μαζί με τους μικρούς μας φίλους διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Μπράβο σε ΟΛΑ τα παιδιά μπράβο στους δασκάλους – εθελοντές μας, περάσαμε μια πολύ ωραία βραδιά…» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Οι επόμενες εκδηλώσεις

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου πρόκειται να γίνει αφιέρωμα στην Μικρασιατική Καταστροφή και το Σάββατο 6 Αυγούστου, στις 21:00, στην πλατεία του χωριού πρόκειται να γίνει Γιορτή Τραχανά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακρασίου σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται δωρεάν φρέσκος τραχανάς, λαϊκό μουσικό συγκρότημα θα παίζει παραδοσιακή μουσική  και θα χορέψουν μέλη χορευτικών με παραδοσιακές φορεσιές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey