Αποσπάστηκαν δεσμεύσεις για έργα στο χωριό

Η Άντισσα τίμησε τον τέως Βουλευτή Λέσβου Ιωάννη Β. Φωτιάδη

24/08/2021 - 11:06 Ενημερώθηκε 24/08/2021 - 11:11

Σημαντικές για την Άντισσα ήταν οι διαβεβαιώσεις του Βουλευτή ΝΔ, Χαράλαμπου  Αθανασίου, του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου  Μουτζούρη  και του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου ως προς την υλοποίηση μιας σειράς έργων με κέντρο την Άντισσα ,όπως αυτό της λειτουργίας του Γήροκομείου Άντισσας ως παράρτημα του Ζαχάρειου Γηροκομείου Αγίας Παρασκευής .του δρόμου Άντισσα - Λιώτα ,της ανάπλασης παιδικής χαράς και πάρκινγκ χωριού ,της δημιουργίας γηπέδου μπάσκετ καθώς και συντήρηση κτιρίων της Άντισσας όπως αυτό που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Κοινότητας. Οι δεσμεύσεις αποσπάστηκαν κατά τη διάρκεια τελετής ονοματοδοσίας του κεντρικού δρόμου του χωριού σε οδό Ιωάννη Β. Φωτιάδη, αφού η Άντισσα θέλησε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τον τέως Κοινοτάρχη και τέως Βουλευτή Ιωάννη Β Φωτιάδη, σε μια σεμνή τελετή. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τρισάγιο στην προτομή του αείμνηστου Φωτιάδη, χοροστατούντος των Παναγιότατου Πρωτοσύγκελλου Νικόδημου και του Αιδεσιμότατου Πατρός Λεωνίδα Μαρίνου.

Μετά την προσέλευση στο χώρο της τελετής , χαιρέτησαν και μίλησαν για τον τιμώμενο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άντισσας, Κυριάκος Καραμιχαήλ καθώς και οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών συλλόγων Άντισσας, Θεολόγος Καραμιχαήλ και η Βαΐτσα Κατσαμάτσα.

Στο βήμα ανέβηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης , αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου Ν.Δ., Χαράλαμπος Αθανασίου .ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος και ο τέως στενός συνεργάτης του Ιωάννη Β Φωτιάδη Δρ. Τάκης Ιορδάνου ,ο οποίος  μετέφερε βιωματικά το ποιος ήταν ο Φωτιάδης και στο πόσο κόπο κατέβαλε σε δύσκολα χρόνια ,όπως αυτά της Κατοχής του Εμφυλίου και της Δικτατορίας ,για το καλό όχι μόνο της Άντισσας αλλά και όλου του νησιού. Διαβάστηκαν επίσης χαιρετισμό από την Οικογένεια Φωτιάδη, που λόγω αναλυμένων οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παρίστανται στην εκδήλωση.

Η τελετή έκλεισε με χαιρετισμό και αποκαλυπτήρια της πινακίδας με το όνομα του Ιωάννη Β Φωτιάδη από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey