1ο Συνέδριο της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ

Αρχίζουν σήμερα οι εργασίες

20/04/2012 - 14:50

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου, στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο», το 1ο Συνέδριο της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 22 του μήνα.

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου, στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο», το 1ο Συνέδριο της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 22 του μήνα.

Μετά τις εργασίες της Παρασκευής, που θα ξεκινήσουν από τις 11 το πρωί και θα λήξουν στις 9 το βράδυ, θα ακολουθήσει δείπνο στην αίθουσα «Καλλιρόη» του ξενοδοχείου «Ηλιοτρόπιο». Το Σάββατο οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, καθώς και μια σειρά από θέματα που αφορούν στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, τις γυναίκες και το Ρόταρυ, τα προγράμματα για νέους, τα προβλήματα που υπάρχουν κ.λπ..

Στις 9 το πρωί της Κυριακής, ένα πούλμαν μισθωμένο από το Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης θα αναχωρήσει για τον Άγιο Ραφαήλ και τον Ταξιάρχη Μανταμάδου, όπου οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία, τη Σκάλα Σκαμνιάς, τη Μήθυμνα και τη Σκάλα Καλλονής. Μετά από μεσημεριανό γεύμα, το πούλμαν θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη στις 5:30 το απόγευμα.

Παρόντες στο Συνέδριο θα είναι η εκπρόσωπος του προέδρου του Διεθνούς Ρόταρυ Σαρλότ Μορρί, ο διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Νίκος Κουζινόγλου, και οι πρόεδροι των Ροταριανών Ομίλων Μυτιλήνης Σπύρος Καρδακάρης και Καλλονής Ιγνάτιος Σκούντας, οι οποίοι θα απευθύνουν εκτός άλλων τους χαιρετισμούς τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές και την πανάρχαια ιστορία της Λέσβου, αλλά και να ανανεώσουν τις παλιές αδελφικές φιλίες τους και να δημιουργήσουν νέες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey