Υποσχέθηκε να στηρίξει την πολύπαθη Λέσβο

Επίτιμη Δημότης Δυτικής Λέσβου η Σακελλαροπούλου [Vid]

17/08/2020 - 20:37 Ενημερώθηκε 25/08/2020 - 12:21

Θα  προσπαθήσει να φανεί αντάξια των προσδοκιών των κατοίκων της Λέσβου, δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την διάρκεια της τελετής στην οποία χρήστηκε επίτιμη Δημότης Δυτικής Λέσβου.

Η κα Σακελλαροπούλου χαρακτήρισε, με αφορμή το μεταναστευτικό, πολύπαθο το νησί της Λέσβου και τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του και να στηριχτούν οι κάτοικοί του.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, καλωσόρισε την πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας, της Αγίας Παρασκευής, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, και επισήμανε κατά την ομιλία του ότι η απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει τους κατοίκους του νεοσύστατου και με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης Δήμου.

Την πρόεδρο της Δημοκρατίας καλωσόρισε και ο β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κα Σακελλαροπούλου, τόσο για το έργο της στον δικαστικό τομέα αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που της έχει ανατεθεί ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Βέρρος έδωσε στην κα Σακελλαροπούλου μια μινιατούρα ελιάς, ενός δέντρου «ιερού» για το νησί της Λέσβου της απένειμε την τιμητική πλακέτα και ακολούθως την ξενάγησε στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, βουλευτές του Νομού και εκπρόσωποι του κλήρου, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής τηρήθηκαν αυστηρά υγειονομικά μέτρα  κατά της διασποράς του κοροναϊού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey