FOLLOW US

Πολιτική

  • Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις διαρροές περί νέας δομής στην Αχλαδερή
Επικίνδυνος ο ενδονεοδημοκρατικός ανταγωνισμός στην Περιφέρεια

Με ανάρτησή του ο Αρης Χατζηκομνηνός επικαλούμενες «έγκυρες» πηγές υποστηρίζει ότι σχεδιάζεται νέα δομή στην περιοχή της Αχλαδερής για φιλοξενία μεταναστών , κατά τα πρότυπα της Μόριας, δημιουργώντας έτσι ανησυχία στην κοινή γνώμη από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο τέως δήμαρχος και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μουτζούρη καλεί, τόσο την Περιφέρεια, όσο και το Δήμο να διαψεύσουν αυτές τις πληροφορίες. Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση αυτή του κ. Χατζηκομνηνού προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και των τοπικών παραγόντων, ενώ διαρροές από το αρμόδιο υπουργείο διαψεύδουν τις σχετικές φήμες, χαρακτηρίζοντας τις ψευδείς. Άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε τέτοια φημολογία και ακολούθως και επίσημη διάψευση όλων αυτών των διαρροών.

Αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τονίζει μεταξύ άλλων ότι:
«Ο κ. Μουτζούρης πρέπει άμεσα να αποστασιοποιηθεί από τις ψεύτικες "πληροφορίες" που διαδίδει ο υποψήφιος του
Οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στα ψηφοδέλτια της Δεξιάς, είναι επικίνδυνοι για τα νησιά μας
Οι πολίτες έχουν μια επιλογή: το ενωτικό ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σπιλάνη!»

Και προσθέτει:

«Από την πρώτη στιγμή καλέσαμε τον πρύτανη και υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη, να πάρει θέση και να καταδικάσει την ενέργεια του υποψηφίου περιφερειακού του συμβούλου και πρώην Δήμαρχου, ο οποίος αναπαράγει "ως έγκυρη πληροφόρηση" ότι, εδώ και καιρό, τοπικοί ακροδεξιοί κύκλοι διακινούν υπόγεια, κυρίως σε περιοχές του νέου δήμου Δυτ. Λέσβου, για δήθεν "δημιουργία νέου χοτ σποτ" και μάλιστα "μεγάλης δυναμικότητας" στην περιοχή.
Μια "πληροφορία" που έχει διαψευστεί με διάφορους τρόπους και από τα πιο επίσημα χείλη. Μια "πληροφορία" που δημιουργεί ανησυχία στους πολίτες και διασπείρει τον διχασμό. Απέναντι σε τέτοιες προσπάθειες, που το μόνο τους αποτέλεσμα είναι να δημιουργούν συνθήκες ανασφάλειας, θα πρέπει όλοι και όλες μας, αλλά και οι επαγγελματικοί φορείς, όχι μόνο της περιοχής, αλλά όλου του νησιού, να είμαστε κάθετα αντίθετοι και αντίθετες.

Ο κ. Μουτζουρης, δεν έχει πάρει μέχρι τώρα θέση. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτει την ενέργεια του πρωτοκλασάτου στελέχους του, που χρησιμοποιεί την επικίνδυνη παραπληροφόρηση ως μέσο επηρεασμού των πολιτών. Είναι αδιάφορο, εάν αυτή η υπόθεση, εξελίσσεται στα πλαίσια του ανταγωνισμού, μεταξύ των δύο ψηφοδελτίων που, επίσημα ή ανεπίσημα στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία, που θέλουν να διαμοιράσουν τα ιμάτια της τοπικής δεξιάς.»

Και η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:
«Σε κάθε περίπτωση είναι πλέον σε όλους και σε όλες προφανές, ότι οι πολίτες της Λέσβου, δεν έχουν να επιλέξουν, ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς της ΝΔ, δηλαδή ανάμεσα στην ανικανότητα, που εκφράζει το σύστημα της κ. Καλογήρου και που έχει καταδικάσει τα νησιά μας στην στασιμότητα και τον διχασμό που εκφράζει το ψηφοδέλτιο του κ. Μουτζούρη, όπως έντεχνα εδώ και καιρό, μας πλασάρουν, με διάφορους τρόπους.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top