Οι πρώτες δηλώσεις μετά την μεταγραφή

Ευχαριστώ Καλογήρου σε Μητσοτάκη για την τοποθέτησή της στο ΥπΑΑΤ

21/04/2021 - 20:43

Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίστηκε και επισήμως η Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση μέσα από τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας πρωτίστως τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τοποθέτησή της στην θέση αυτή.

Αναλυτικότερα στην δήλωσή της σημειώνει: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η τοποθέτησή μου από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με όλες μου τις δυνάμεις και με απόλυτη αφοσίωση στα νέα μου καθήκοντα, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια και να συμβάλλω στις άοκνες προσπάθειες που κάνουν ο Υπουργός κ. Σπήλιος Λιβανός, οι Υφυπουργοί κ. Γιάννης Οικονόμου και κα. Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και το σύνολο των στελεχών και εργαζομένων του ΥΠΑΑΤ, για τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε αυτούς τους 21 μήνες, καθώς και το στελεχικό δυναμικό του Υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την αγαστή και παραγωγική μας συνεργασία».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey