×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μίλησε για το «ιστορικό» της υπόθεσης και τη νομοθετική ρύθμιση

Ο Αθανασίου για το «Σάρλιτζα»

31/03/2015 - 17:27

Παρουσία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε μεγάλο μέρος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή.

Παρουσία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε μεγάλο μέρος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή. Αφορμή για την παρουσία του κ. Αθανασίου αποτέλεσε η υπόθεση του «Σάρλιτζα» που αναδείχθηκε ξανά στην κορυφή της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα και συζητήθηκε μάλιστα σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως εξήγησε ο πρώην υπουργός, το «Σάρλιτζα» και οι πηγές της Λουτρόπολης Θερμής ήταν ένα περίπλοκο ζήτημα που απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή και την έγκριση πολλών οργάνων, προκειμένου η νομοθετική ρύθμιση να είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα και να δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης του ιστορικού ξενοδοχείου και των θερμοπηγών της Λουτρόπολης Θερμής.

«Στη διάθεσή σας να συνδράμω»
Παράλληλα σχολίασε πως με τη σχετική νομοθετική τροπολογία λύθηκε ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα αξιοποίησης των ιαματικών πηγών της Λουτρόπολης Θερμής και του ιστορικού ξενοδοχείου «Σάρλιτζα» και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στη διάθεση του Δήμου, της Περιφέρειας και των κατοίκων της Θερμής, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2014.
Ο βουλευτής, παρακολούθησε και άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου και τόνισε ότι όλοι μαζί, βουλευτές, Δήμος και Περιφέρεια επιβάλλεται με πνεύμα σύμπνοιας και ενιαίας δράσης να αντιμετωπίζουν τα σύνθετα προβλήματα του τόπου. Τέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο της συζήτησης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και τόνισε, ιδιαίτερα, ότι, παρά τις αντίθετες τοποθετήσεις σε επιμέρους ζητήματα, όλους τους ομιλητές διέκρινε η ευπρέπεια στις τοποθετήσεις τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey