Κώστας Κορδώνης, Σωτήρης Μαρινάτος και Σοφία Δόλκα

Υποψήφιοι με το Φωτή Ξύδα

25/04/2014 - 15:51

Με τρεις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στη Μυτιλήνη ενισχύθηκε ο «Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο», με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο το Φωτή Ξύδα.

Με τρεις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στη Μυτιλήνη ενισχύθηκε ο «Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο», με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο το Φωτή Ξύδα. Ο τέως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Κώστας Κορδώνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Σωτήρης Μαρινάτος, και η δημοτική σύμβουλος, αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου Πολιτισμού, Παιδείας και Άθλησης, Σοφία Δόλκα, οριστικοποίησαν τη συμμετοχή τους και πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του κ. Ξύδα.

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου και αφού ο υποψήφιος δήμαρχος είχε το πρωί παρακολουθήσει την περιφορά της εικόνας του αγίου στον Πολιχνίτο, «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του κ. Κορδώνη. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα ο για χρόνια κοινοτάρχης Άντισσας και έμπειρος αυτοδιοικητικός δημοσιοποίησε δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά του (βλ. παραπλεύρως).

Συνεχίζουν στα κοινά…
«Μετά από πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου κ. Φωτή Ξύδα», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Κορδώνης, «αποφάσισα τη συνέχιση της όποιας παρουσίας μου στα “κοινά πράγματα” του νησιού, με την ένταξή μου στο δημοτικό ψηφοδέλτιο “Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο”, έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων και των κάθε μορφής δυσκολιών. Ελπίζω η απόφαση και η επιλογή μου να αποβούν χρήσιμες και ωφέλιμες για τον τόπο μας».

Χθες το μεσημέρι, όμως, οριστικοποιήθηκε και η υποψηφιότητα του ομοίως για πολλές θητείες δημοτικού συμβούλου Μυτιλήνης Σωτήρη Μαρινάτου, που τις τελευταίες μέρες πληροφορίες τον ήθελαν να είναι σε συνεχή επαφή με τον κ. Ξύδα.

Μία ακόμη δημοτική σύμβουλος που ανακοινώθηκε απ’ τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο πως θα είναι υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης με τον «Αδέσμευτο Συνδυασμό για τη Λέσβο», η Σοφία Δόλκα, φερόταν να συζητά με τον κ. Ξύδα αρκετό διάστημα τώρα, χωρίς όμως να έχει έως χθες κλείσει η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey