Συνεργασία Δημήτρη Μαρινάκη με Σαράντη Πανταζή

23/04/2014 - 16:43

Μετά από αρκετές συναντήσεις επετεύχθη τελικά η συμφωνία για συνεργασία του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, και της παράταξης του Σαράντη Πανταζή.

Μετά από αρκετές συναντήσεις επετεύχθη τελικά η συμφωνία για συνεργασία του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, και της παράταξης του Σαράντη Πανταζή. Μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα «χέρια δόθηκαν» στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και η συμφωνία φέρεται να έκλεισε με τον Δημήτρη Μαρινάκη να ηγείται του συνδυασμού.

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες του Πάσχα, ήταν πολλές, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση, τόσο για την συγκεκριμένη συνεργασία, όσο και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος», το όνομα του οποίου είχε δώσει ο Σαράντης Πανταζής.

Από την άλλη πλευρά, στον συνδυασμό του Δημήτρη Μπουλώτη, «Η Λήμνος Διεκδικεί», γίνονται καθημερινά ανακοινώσεις υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, ενώ μετά και την διαρροή της πληροφορίας για τη νέα συνεργασία των Μαρινάκη και Πανταζή, τα μέλη του συνδυασμού «Η Λήμνος Διεκδικεί» συναντήθηκαν για να εκτιμήσουν τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

Μέχρι τώρα για τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι, ο Αντώνης Μπουνάς, ο Φώτης Μπλιας, ο Θόδωρος Κουκουνάρης και ο Περικλής Παραθυράς, ενώ μετά την συνεργασία των Μαρινάκη και Πανταζή, συζητούνται τα ονόματα του Παναγιώτη Μαυροθαλασσίτη, του Γιώργου Σακαρίκου και του Δημήτρη Σφενδύλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey