Η Αντωνέλλη στηρίζει Γαληνό

03/04/2014 - 14:21

Τη στήριξή της στο συνδυασμό του Σπύρου Γαληνού «Μόνο για τη Λέσβο» ανακοίνωσε χθες η δημοτική σύμβουλος Λέσβου Αναστασία Αντωνέλλη.

Τη στήριξή της στο συνδυασμό του Σπύρου Γαληνού «Μόνο για τη Λέσβο» ανακοίνωσε χθες η δημοτική σύμβουλος Λέσβου Αναστασία Αντωνέλλη. Η επί χρόνια στενή συνεργάτης του δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, αιτιολογώντας την απόφασή της αναφέρει: «Εκτιμώ τα διαχρονικά “όχι” του Σπύρου Γαληνού, από τότε που ήταν αντινομάρχης, στη συνέχεια βουλευτής, μέχρι και σήμερα, ως υποψήφιος δήμαρχος».

Επίσης η κ. Αντωνέλλη αναφέρει πως εκτιμά τη συνειδητή στάση του κ. Γαληνού σε διάφορα σημαντικά ζητήματα της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής γενικότερα, καθώς επίσης και την αυτοδιοικητική του εμπειρία. Πιστεύει ότι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η αυτοδιοίκηση, η επιλογή από τους πολίτες ενός δημάρχου που ξέρει να λέει «όχι», που δεν είναι υποχείριο κανενός και έχει την απαραίτητη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά, είναι ελπίδα.

Ακόμη, η δημοτική σύμβουλος ευχαριστεί τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους για τις προτάσεις συμμετοχής στα ψηφοδέλτιά τους που της έκαναν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey