Επίθεση Τεντόμα σε Γιακαλή

22/01/2014 - 14:41

Την αντίδραση της περιφερειακής παράταξη «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό», του Βασίλη Τεντόμα, προκάλεσε η συνέντευξη του περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή στο «Ε».

Την αντίδραση της περιφερειακής παράταξη «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό», του Βασίλη Τεντόμα, προκάλεσε η συνέντευξη του περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή στο «Ε».

Η παράταξη προσπαθεί να αποδείξει πως ο κ. Γιακαλής δε θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης, επειδή στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί πρόεδρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και γενικός γραμματέας Βορείου Αιγαίου από το ΠΑΣΟΚ.

Σε άλλο σημείο κατηγορεί τον περιφερειάρχη πως στη συνέντευξή του, ενώ μιλάει για συγκρούσεις του με κόμματα και πολιτικές, αποφεύγει να κατονομάσει το ΠΑΣΟΚ και μιλάει αόριστα για κάποιους που αρνούνται την αλλαγή του «Καλλικράτη».

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την παράταξη του κ. Τεντόμα στους χειρισμούς του περιφερειάρχη στο θέμα του γηπέδου της Μυτιλήνης. Στις αιτιάσεις του κ. Γιακαλή για απίστευτη γραφειοκρατία, η παράταξη απαντά πως δεν μπορεί αυτό να λέγεται από έναν άνθρωπο που εκτός όλων των άλλων έχει διατελέσει για οκτώ χρόνια δήμαρχος Μυτιλήνης.

Χαρακτηριστική είναι η ακόλουθη αναφορά: «Κύριε Γιακαλή, στον Ταρλά παίξατε ζάρια και χάσατε. Και μαζί σας έχασε η ΑΕΛΚ και ο φίλαθλος κόσμος της Λέσβου τη δυνατότητα και την ευκαιρία να διεξαχθούν κάποιοι αγώνες φέτος στη Μυτιλήνη. Κοροϊδέψατε τον κόσμο και συνεχίζετε να τον κοροϊδεύετε, αφού ακόμη και θετική να είναι τελικά η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αγώνας Super League στη Λέσβο φέτος δε θα υπάρξει και το γνωρίζετε.»

Η δήλωση του κ. Γιακαλή πως θα κατέβει στις εκλογές ως «ανεξάρτητος» δε θα μπορέσει να τον σώσει από τη λαϊκή καταδίκη της 25ης Μάη, εκτιμά η περιφερειακή παράταξη «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» και υπογραμμίζει πως «οι λαϊκές συνειδήσεις δεν ανέχονται πλέον άλλα μασκαριλίκια».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey