Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Σηφουνάκης

Υπό ένταξη ο βιολογικός Αγιάσου

04/05/2012 - 14:36

Ένα βήμα πριν την ένταξη στο τομεακό πρόγραμμα για το Περιβάλλον είναι το έργο του βιολογικού της Αγιάσου. Όπως ανακοίνωσε το Πολιτικό Γραφείο του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ και υποψήφιου βουλευτή Νομού Λέσβου, Νίκου Σηφουνάκη, υπεγράφη από τον αρμόδιο γενικό γραμματέα το τεχνικό δελτίο για το έργο «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Αγιάσου».

Ένα βήμα πριν την ένταξη στο τομεακό πρόγραμμα για το Περιβάλλον είναι το έργο του βιολογικού της Αγιάσου. Όπως ανακοίνωσε το Πολιτικό Γραφείο του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ και υποψήφιου βουλευτή Νομού Λέσβου, Νίκου Σηφουνάκη, υπεγράφη από τον αρμόδιο γενικό γραμματέα το τεχνικό δελτίο για το έργο «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Αγιάσου», προϋπολογισμού 8,11 εκατ. ευρώ, ώστε να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ).

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων, το εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς των λυμάτων στην εγκατάσταση, την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης, καθώς και δύο αντλιοστάσια λυμάτων.

«Ακόμη ένα έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών δρομολογήθηκε μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος», δήλωσε ο κ. Σηφουνάκης, επισημαίνοντας πως σε συνέχεια των πρόσφατων εντάξεων στο ΕΣΠΑ των έργων βιολογικών καθαρισμών και αποχετευτικών δικτύων των οικισμών νοτίως της πόλης της Μυτιλήνης, της Αγίας Παρασκευής και της περιοχής Πολιχνίτου, ήρθε η σειρά της Αγιάσου να αποκτήσει βιολογικό και δίκτυα αποχέτευσης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey