O ΣΥΡΙΖΑ στην Αγιάσο και την Άγρα

04/05/2012 - 14:12

Την Αγιάσο επισκέφτηκαν την Τετάρτη 2 Μαΐου οι υποψήφιοι βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Κουμλέλης, Γιάννης Ζερδελής και Θόδωρος Παραδέλλης.

Την Αγιάσο επισκέφτηκαν την Τετάρτη 2 Μαΐου οι υποψήφιοι βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Κουμλέλης, Γιάννης Ζερδελής και Θόδωρος Παραδέλλης.

Μιλώντας στους κατοίκους, ζήτησαν ψήφο διακυβέρνησης και όχι απλά ψήφο διαμαρτυρίας, και τόνισαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από το λαό να κάνει την ανατροπή στην Ελλάδα στερώντας από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. την πλειοψηφία των 151 βουλευτών, για ν’ ανοίξει ο δρόμος για την απαλλαγή της χώρας απ’ το μνημόνιο που «σκοτώνει» το λαό.

Η υποψήφια βουλευτής Χρυσούλα Ζωγράφου μίλησε σε συγκέντρωση γυναικών στην Άγρα.

Χθες Πέμπτη 3 Μαΐου, έγινε επίσκεψη και ομιλία των βουλευτών τού ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσότοπο και το Μανταμάδο.

…ενώ βλέπει «εξ αριστερών επίθεση»
Επίθεση από τα αριστερά του βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει πως δικός του στόχος είναι η ενότητα της Αριστεράς, η ενότητα των εργαζομένων. «Στόχος μας είναι η ανατροπή του μνημονίου, η προστασία των δικαιωμάτων του λαού μας, η προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων, και όχι ο εμφύλιος αλληλοσπαραγμός», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του.

…και στέλνει μήνυμα εν όψει των εκλογών
Ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της Κυριακής απευθύνει πρόσκληση συμπόρευσης σε όλους τους πολίτες και τους καλεί να αποδοκιμάσουν τον κ. Σαμαρά, τη δήθεν διαφορετικότητα των δορυφόρων τής Ν.Δ., να γυρίσουν την πλάτη στο μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, που απεμπόλησε κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, συνέταξε τα μνημόνια και μετατράπηκε σε πολιτικό εργαλείο της ευρωπαϊκής Δεξιάς, έτοιμο να ξανασυνεργαστεί με τη Ν.Δ., το ΛΑΟΣ και τους οικονομικούς εξτρεμιστές της κ. Μπακογιάννη.

Επίσης χαρακτηρίζει λάθος την άρνηση του Κ.Κ.Ε. για ευρύτερη συνεργασία.

Τέλος, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, τονίζει πως δίνοντας ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια κοινωνία που δε θέλει να ζει γονατισμένη, για μια Ελλάδα την οποία σέβονται οι εργαζόμενοι της Ευρώπης και όχι οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί υπηρέτες τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey