Όπως τόνισαν υποψήφιοι βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας σε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Λέσβου

«Μας αντιγράφουν τα μεγάλα κόμματα»

04/05/2012 - 14:08

Τα δύο μεγάλα κόμματα αντιγράφουν θέσεις της Κοινωνικής Συμφωνίας, όπως αυτές περί Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και των ισοδύναμων μέτρων, υποστήριξαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Αριστείδης Ταξείδης και Λεωνίδας Παπακωνσταντινίδης, οι οποίοι χθες επισκέφτηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου, Ηρακλή Βερβέρη.

Τα δύο μεγάλα κόμματα αντιγράφουν θέσεις της Κοινωνικής Συμφωνίας, όπως αυτές περί Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και των ισοδύναμων μέτρων, υποστήριξαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Αριστείδης Ταξείδης και Λεωνίδας Παπακωνσταντινίδης, οι οποίοι χθες επισκέφτηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου, Ηρακλή Βερβέρη, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου - Λήμνου.

Στη συνάντηση ο κ. Βερβέρης έθεσε τα ζητήματα που αφορούν στα νησιά του Νομού Λέσβου, όπως η ακτοπλοϊκή σύνδεση, τα έργα τού ΕΣΠΑ, η μεγάλη ανεργία, οι χαμηλές τιμές των τοπικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και το ενδεχόμενο κατάργησης του μειωμένου Φ.Π.Α., ενώ απ’ την πλευρά τους οι υποψήφιοι της Κοινωνικής Συμφωνίας παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις του κόμματός τους, επισημαίνοντας ότι παρά την αντιγραφή τα δύο μεγάλα κόμματα δε θα μπορέσουν να εφαρμόσουν όσα εξαγγέλλουν, γιατί είναι δέσμιοι του δεύτερου μνημονίου που έχουν ψηφίσει και οι δύο.

Οι κ.κ. Ταξείδης και Παπακωνσταντινίδης ανέφεραν πως η Κοινωνική Συμφωνία είναι μια δυνατή και ρεαλιστική φωνή αντίστασης στο μνημόνιο, στην ύφεση και τη διάλυση της κοινωνίας, ένα κόμμα που δείχνει τον εναλλακτικό δρόμο μέσα στην Ευρωζώνη, που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε έξοδο από την κρίση, με την κοινωνία ισχυρή και όχι χρεωκοπημένη και παραδομένη. Όπως συμπλήρωσαν οι δύο υποψήφιοι βουλευτές, «το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, το οποίο σήμερα δεν έχει καμμία σχέση με τις ιδεολογικές του αρχές και τη διακήρυξή του να είναι στο πλευρό των μη προνομιούχων Ελλήνων».

Καταλήγοντας, οι κ.κ. Ταξείδης και Παπακωνσταντινίδης μίλησαν για νέο σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, με «κόκκινες γραμμές» την ανάπτυξη, την αξιοπρέπεια και την κοινωνική συνοχή, που είναι αδιαπραγμάτευτες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey