Την καλεί να απολογηθεί γιατί αρνείται να συμπράξει σε κυβέρνηση της Αριστεράς

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στην Παπαρήγα

28/04/2012 - 17:19

Χθες Παρασκευή, λίγες ώρες πριν την κεντρική εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. στη Μυτιλήνη, με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Γιάννη Πρωτούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου εξαπέλυσε επίθεση κατά της γενικής γραμματέα τού Κ.Κ.Ε., Αλέκας Παπαρήγα.

Χθες Παρασκευή, λίγες ώρες πριν την κεντρική εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. στη Μυτιλήνη, με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Γιάννη Πρωτούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου εξαπέλυσε επίθεση κατά της γενικής γραμματέα τού Κ.Κ.Ε., Αλέκας Παπαρήγα, σε μια εμφανή προσπάθεια να στριμώξει το Κομμουνιστικό Κόμμα για την άρνησή του να αποδεχθεί τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της αριστερής κυβέρνησης που προτείνει το κόμμα.

Αφορμή στάθηκε η προχθεσινή συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα στον αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό «Mega». Σε αυτήν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Παπαρήγα ρητά δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει ποια κυβέρνηση θα έχει η χώρα στις 7 του Μάη. Δήλωση που ερμηνεύεται ως πλήρης άρνηση κάθε σκέψης για κυβέρνηση της Αριστεράς.

«Όμως οι πολίτες, κ. Παπαρήγα, μαζί και οι φίλοι τού Κ.Κ.Ε., έχουν διαφορετική άποψη: Θέλουν να φύγει και να μην ξανάρθει η κυβέρνηση “Σαμαρέλου”. Θέλουν μια άλλη κυβέρνηση, κυβέρνηση της Αριστεράς, που θα μπορεί να αποτινάξει τις αλυσίδες του μνημονίου. Θέλουν δουλειά, ελευθερία, αξιοπρέπεια και απορούν βλέποντας το Κ.Κ.Ε. να γίνεται ανέλπιστο στήριγμα της πολιτικής που ισχυρίζεται ότι αντιπαλεύει», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Παράλληλα, καλεί τη γενική γραμματέα τού Κ.Κ.Ε. να έλθει στη Λέσβο και να εξηγήσει αυτήν τη στάση της. Επίσης καλεί τους φίλους τού Κ.Κ.Ε. να θυμηθούν τις καλύτερες παραδόσεις του, τους αγώνες του για δημοκρατία, λαϊκή ενότητα, κοινωνική δικαιοσύνη, και τους ζητάει ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ - Ε.Κ.Μ. σε αυτές τις εκλογές, «να ανοίξουν το δρόμο για τη μεγάλη Αριστερά, τη μόνη ελπίδα για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey