ΣΥΡΙΖΑ κατά Αρμενάκα

27/04/2012 - 14:52

Κριτική στον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανώλη Αρμενάκα ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με χθεσινή ανακοίνωσή του. Αφορμή γι’ αυτή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Αρμενάκα για τους οικονομικούς μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας.

Κριτική στον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανώλη Αρμενάκα ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με χθεσινή ανακοίνωσή του. Αφορμή γι’ αυτή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Αρμενάκα για τους οικονομικούς μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας. Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αρμενάκας μίλησε για «χαραμοφάηδες λαθρομετανάστες», που διαμένουν σε συνθήκες ξενοδοχείου στο Ίδρυμα «Θεομήτωρ» στην Αγιάσο, τρώγοντας ρύζι… με κρόκο Κοζάνης, τη στιγμή που χιλιάδες Έλληνες τρέφονται στα συσσίτια. Ως επιστέγασμα των συλλογισμών του, πρότεινε να ανοίξουν μερικά στρατόπεδα-νησιά τύπου Γυάρου και Μακρονήσου, μέχρι νεωτέρας.

Απέκρυψε επιμελώς ο κ. Αρμενάκας, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι «λαθρομετανάστες» είναι ανήλικα παιδιά, που περπάτησαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να απομακρυνθούν από τη φρίκη του πολέμου. Παιδιά που συντηρούνται από τη χρηματοδότηση Ειδικού Ευρωπαϊκού Προγράμματος, με τη βοήθεια ανθρωπιστικών οργανώσεων. Παιδιά που προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες που έχει υπογράψει και η Ελλάδα.

Παιδιά που ο πολιτισμός μας επιβάλλει να προστατεύσουμε από την εκμετάλλευση, την εγκληματικότητα και τα «κανάλια» της διαφθοράς. Παιδιά που όταν ενηλικιώνονται, ή επιστρέφουν στην πατρίδα τους, ή με νόμιμα έγγραφα πηγαίνουν στη χώρα που επιθυμούν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey