Οι περιοδείες τού Κ.Κ.Ε.

27/04/2012 - 14:38

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι υποψήφιοι βουλευτές τού Κ.Κ.Ε. κάθε βράδυ επισκέπτονται τα χωριά της Λέσβου.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι υποψήφιοι βουλευτές τού Κ.Κ.Ε. κάθε βράδυ επισκέπτονται τα χωριά της Λέσβου.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Μαραγκουδάκη και η Βάσω Βουγέλλη - Αντώνα θα περιοδεύσουν σε γειτονιές της Μυτιλήνης το Σάββατο, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Καραγιάννης θα περιοδεύσει στον Αφάλωνα και τη Μόρια.

Την Κυριακή, οι δύο γυναίκες του ψηφοδελτίου τού Κ.Κ.Ε. θα συνεχίσουν τις περιοδείες τους στη Μυτιλήνη. Ο υποψήφιος βουλευτής Μάνος Δούκας θα περιοδεύσει στην Άγρα και θα μιλήσει στα Παράκοιλα.

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου, η Κατερίνα Μαραγκουδάκη θα μιλήσει στα Λουτρά και η Βάσω Βουγέλλη - Αντώνα θα περιοδεύσει στη Μυχού και θα μιλήσει στο Κάτω Τρίτος.

Την Τετάρτη 2 Μαΐου το πρόγραμμα εξορμήσεων του Κ.Κ.Ε. περιλαμβάνει ομιλία της Κατερίνας Μαραγκουδάκη στο Πλωμάρι και του Μάνου Δούκα στην Πέτρα και το Μόλυβο.

Την Πέμπτη, ο Δημήτρης Καραγιάννης θα μιλήσει στον Παπάδο της Γέρας. Η Κατερίνα Μαραγκουδάκη και η Βάσω Βουγέλλη - Αντώνα θα περιοδεύσουν σε γειτονιές της Μυτιλήνης. Ο Μάνος Δούκας θα περιοδεύσει στο Μεσότοπο και θα κάνει ομιλία στην Ερεσό.

Την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, την Παρασκευή 4 Μαΐου, ο Δημήτρης Καραγιάννης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Μανταμάδο. Η Κατερίνα Μαραγκουδάκη θα περιοδεύσει σε γειτονιές της πόλης, ενώ η Βάσω Βουγέλλη - Αντώνα θα μιλήσει στον Πολιχνίτο και ο Μάνος Δούκας στην Αγιάσο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey