Μουτζούρης: «Μπαίνουμε δυναμικά στον τουριστικό χάρτη»

Η λεσβιακή κουζίνα στο Κολωνάκι με την σεφ Αργυρώ Μαρμπαρίγου

27/05/2022 - 12:00 Ενημερώθηκε 27/05/2022 - 13:26

Μετά τις Εικόνες με τον Τάσο Δούση, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επιστρατεύει την σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την ανάδειξη των λεσβιακών προϊόντων. Αναλυτικότερα το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022 η κουζίνα της γνωστής σεφ, στο Κολωνάκι ήταν αφιερωμένη στην Λεσβιακή κουζίνα και στα ντόπια προϊόντα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας όπου στις κοινές δηλώσεις που έκαναν με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, ότι δρομολογείται καμπάνια ανάδειξης των νησιών του Βορείου Αιγαίου από τον ΕΟΤ στην Κωνσταντινούπολη, με στόχο την προσέλκυση τουριστών.

«Μετά τις περιπέτειες που πέρασαν τα νησιά & η χώρα μας με την πανδημία και ειδικά τα νησιά μας με το μεταναστευτικό, μπαίνουμε ξανά στον τουριστικό χάρτη» είπε ο Περιφερειάρχης τονίζοντας ότι στην προσπάθεια αυτή έχει συνδράμει καθοριστικά ο υπουργός Τουρισμού. Ο κ. Κικίλιας με την σειρά του δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στηρίζουμε τα νησιά μας, πόσο μάλλον εκείνα τα νησιά που έχουν δοκιμαστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Στηρίζουμε μία καμπάνια ξεχωριστή που έχει να κάνει με το τουριστικό προϊόν, την οποία συνδιοργανώνουμε μαζί με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ανοίξαμε όλες τις ακτοπλοϊκές διασυνδέσεις με τη γείτονα χώρα που είναι σημαντικό. Αναδεικνύουμε αυτούς τους προορισμούς και φωτίζουμε την πολύ υψηλού επιπέδου γαστρονομία της Λέσβου στο σημερινό θέμα» είπε και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του προέτρεψε Έλληνες και ξένους τουρίστες να επισκεφτούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ενώ επισήμανε ότι το Υπουργείο Τουρισμού είναι συμπαίκτης τόσο με την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και με τον ιδιωτικό τομέα για την ανάδειξη των νησιών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey