«Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο», με σήμα που αντικατοπτρίζει την πολυσυλλεκτικότητα, τη σύνθεση δυνάμεων, τη συνεργασία για την επίτευξη του κοινού οράματος και την νέα πνοή σε αυτό

Ανακοίνωσε όνομα και λογότυπο παράταξης ο Π. Χριστόφας

14/01/2019 - 10:33 Ενημερώθηκε 14/01/2019 - 13:18

Και το όνομα αυτής, «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο»! Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας και οι συνεργάτες του ανακοίνωσαν και επίσημα το όνομα της παράταξης, αλλά και το λογότυπο αυτής, με τα οποία θα διεκδικήσουν τον περιφερειακό θώκο του Βορείου Αιγαίου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται αναλυτικά:

«Τον Οκτώβριο του 2018 ξεκινήσαμε μια τολμηρή προσπάθεια. Η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» συνθέτει ένα ευρύ προοδευτικό κάλεσμα για την αλλαγή σελίδας στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Σε μια εποχή απαξίωσης της πολιτικής ως απόρροια της απογοήτευσης και της διάψευσης των πολιτικών προσδοκιών – ιδιαίτερα από την νέα γενιά - έχει σαν στόχο να κινητοποιήσει τους νέους, ώστε να ασχοληθούν με τα κοινά και να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό του τόπου μας.

Το σήμα της παράταξής μας αντικατοπτρίζει αυτή την προσέγγισή: την πολυσυλλεκτικότητα, τη σύνθεση δυνάμεων, τη συνεργασία για την επίτευξη του κοινού οράματος και την νέα πνοή σε αυτό.»

Μάλιστα η ανακοίνωση συνοδεύεται και με δύο #hashtags για τα κοινωνικά δίκτυα, αποδεικνύοντας ότι η υποψηφιότητα του Π. Χριστόφα επιχειρεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες. Αυτά ειναι: #tolmame2019 και #VoreioAigaio, τα οποία θα πλαισιώνουν στο εξής κάθε ανάρτηση της παράταξης. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey