Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το λόγο της αιτίας αυτού του διαζυγίου

Ζαφείρης: Διαχωρίζω τη θέση μου από τη Δημοτική Αρχή

04/01/2022 - 20:52 Ενημερώθηκε 04/01/2022 - 21:43

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Προγραμματισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Στρατής Ζαφείρης δηλώνει πως διαχωρίζει την θέση του από την Δημοτική Αρχή Βέρρου. Αυτό συνεπώς σημαίνει διαζύγιο στην μεταξύ τους συνεργασία και προφανώς αποχώρηση του κ. Ζαφείρη από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Οι λόγοι που αποτέλεσαν την αιτία της ρήξης αυτής, θα γίνουν γνωστοί από τον κ. Ζαφείρη τις επόμενες ημέρες. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν ως αιτία την μη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.

Γεγονός είναι ότι η τροπή αυτή αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα για την παράταξη του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου, μετά την αποχώρηση του Άρη Ελευθερίου, που όπως τόνισαν τόσο ο Δήμαρχος με ανακοίνωσή του, όσο και οι αιρετοί της Δημοτικής Αρχής είχε συμβάλει σημαντικά στην οικοδόμηση του νεοσύστατου Δήμου. 

Κλείνοντας ο κ. Ζαφείρης τονίζει ότι θα είναι παρών με κριτική στάση και θετικές προτάσεις για το καλό των δημοτών.

Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης:

Σε συνεχεια πρόσφατων αναρτήσεων στις οποίες επισήμανα τα προβλήματα που οδηγούν σε αδιέξοδο, είμαι στην δυσάρεστη θέση να διαχωρίσω την θέση μου από την δημοτική αρχή.

 Η αυτοδιοικητική βάση στην οποία στηρίχθηκε η συνεργασια για το στήσιμο του Δήμου και η όλη λειτουργία του, βάλλεται βάναυσα και ο Δήμος μπαίνει σε παιχνίδια με πολιτικές σκοπιμότητες.

Τα οικονομικά προβλήματα και οι δυσλειτουργιες παραμένουν, δεν γίνονται διορθωτικές κινήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται επισφαλής η πορεία του Δήμου.

Δηλώνω ότι θα ειμαι παρών με κριτική στάση και παντα θετικές προτάσεις για το καλό του Δήμου και των δημοτων μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey