Συνάντηση ευρωπαίων αξιωματούχων με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Κύτελη

Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

07/06/2021 - 15:46 Ενημερώθηκε 07/06/2021 - 15:51

Ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες  εξελίξεις σε σχέση με το μεταναστευτικό στη Λέσβο, τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής Κύτελη για ομαλοποίηση της κατάστασης, αλλά και τον αντίκτυπο που έχει το μείζον αυτό θέμα στην τοπική κοινωνία είχαν ευρωπαίοι αξιωματούχοι που βρέθηκαν πρόσφατα στο νησί.

«Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η αναγκαιότητα άμεσων πρωτοβουλιών από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την βελτίωση της ζωής της τοπικής κοινωνίας, που έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του προβλήματος επί έξι συναπτά έτη» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Τα μέλη της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κ.κ. Alglade και Dupont, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Λέσβο στο πλαίσιο σύνταξης αναφοράς από μέρους τους, σχετικά με το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο Διευθυντής του Europe Direct Βορείου Αιγαίου και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης, καθηγητής Πάνος Γρηγορίου και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Μυτιλήνης, Τάσος Μπαλής.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey