Βέρρος: «Για μία ακόμη χρονιά, καταφέραμε να κάνουμε έγκαιρα, πριν από την τυπική έναρξη του καλοκαιριού»

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στις παραλίες της Δυτικής Λέσβου

23/06/2021 - 09:50

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου προχώρησε σε ευρείες παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης των παραλιών του νησιού, που ξεκίνησαν τέλη Μαΐου και ολοκληρώθηκαν προχτές.

 «Για μία ακόμη χρονιά, καταφέραμε να κάνουμε έγκαιρα, πριν από την τυπική έναρξη του καλοκαιριού, μία εξαιρετική θεωρώ δουλειά που θα απολαύσουν όλοι οι λουόμενοι και οι επισκέπτες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Οι παραλίες

Για τις παρεμβάσεις αυτές, όπως και πέρυσι με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Δυτικής Λέσβου, όπως αναφέρεται επιστρατεύτηκε ειδικό πολυμηχάνημα. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 20ήμερο ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στις παραλίες: Κάγιας, Πλατάνου, Χρούσου, Ερεσού, Σιγρίου, Παναγίας Φανερωμένης, Λαψάρνων, Γαββαθά, Κάμπου Άντισσας, Αρχαίας Άντισσας, Αγίας Βαρβάρας, Καλού Λιμανιού, Τσιχράντας, Αλικουδίου Λισβορίου, Σκάλας Βασιλικών, Μεντουσίου Παρακοίλων, Βαθύ Κριτηρίου, Αποθήκας, Ποδαρά, Ταβαρίου. Νωρίτερα τον Ιούνιο έγιναν οι παρεμβάσεις και στις παραλίες της Νυφίδας, της Σκάλας Πολιχνίτου, των Βατερών, «Μνο», της Σκάλας Συκαμιάς, της Κάγιας, της Ψυριάρας, του Μολύβου, της Πέτρας, της Ανάξου, της Σκάλας Καλλονής και στα Καραβούλια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey