Των φρονίμων τα παιδιά ….

Ο Τσακύρης προσκαλεί πολιτιστικούς φορείς να υποβάλλουν αιτήσεις – προτάσεις για το Λεσβιακό Καλοκαίρι

07/01/2021 - 14:07

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Τσακύρης, με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου, νομικά πρόσωπα κ.α., να υποβάλουν την πρόταση τους για το Λεσβιακό Καλοκαίρι του 2021, το οποίο θα λάβει χώρα από την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2021.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πανδημία προκάλεσε συν τοις άλλοις μεγάλο πλήγμα στον Τομέα του Πολιτισμού. Ελπίζοντας όμως πως το 2021 θα είναι μια χρονιά ελευθερίας, οφείλουμε να προγραμματίσουμε την επόμενη μέρα. Για τον λόγο αυτό, ο σχεδιασμός του φεστιβάλ του Λεσβιακού Καλοκαιριού όσο γρηγορότερα προγραμματιστεί, τόσο περισσότερο θα είναι δυνατή η προβολή και διαφήμισή του, παράλληλα με τη διαφήμιση του τόπου μας» αναφέρει στο μήνυμά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Τσακύρης.

Οι προτάσεις

Στην πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνεται:

  1. Φορέας οργάνωσης, Όνομα και τηλέφωνο Υπευθύνου.
  2. Ημερομηνία εκδήλωσης.
  3. Μικρή περίληψη του περιεχομένου της εκδήλωσης.
  4. Αναλυτικός προϋπολογισμός της εκδήλωσης (το τι θα δύναται να καλύψει ο Δήμος θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης και αντίστοιχης έγκρισης).

Οι αιτήσεις  θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Πολιτισμού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 28η Φεβρουαρίου 2021.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey