Συνάντηση εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας και οι δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής

«Δεν υπάρχει κίνδυνος απένταξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης»

23/06/2021 - 09:13

Συνάντηση με φόντο το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και τον κίνδυνο απένταξής του, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου, με τους εκπροσώπους του Δήμου να διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο παλαιό Δημαρχείο συνάντηση με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του 6ου Δημοτικού σχολείου Μυτιλήνης με αφορμή ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι μπορεί  το έργο ανακατασκευής του σχολείου να απενταχθεί.

Αφού εκφράστηκαν οι εύλογες ανησυχίες, με βάση τα δημοσιεύματα, από την πλευρά του 6ου Δημοτικού σχολείου αλλά και της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων , ο Αντιδήμαρχος Έργων, Στρατής Τζιμής διαβεβαίωσε  ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση το έργο να απενταχθεί και μάλιστα πρόκειται να επαναδημοπρατηθεί μέχρι τέλος Ιουνίου. «Επίσης μας διευκρίνισε ότι ο εργολάβος θα εγκατασταθεί τον Σεπτέμβριο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης θα είναι το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 και ίσως  και νωρίτερα» αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων προσθέτοντας ακολούθως: «Τα κονδύλια για το έργο είναι δεσμευμένα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας  σχετικά με την ανακατασκευή. Κρατάμε λοιπόν από την συνάντηση αυτή την δέσμευση του Αντιδημάρχου έργων ότι το έργο προχωράει και το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στο εκπαιδευτικό προσωπικό».

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Ευστράτιος Κύτελης, ο Αντιδημάρχος έργων Στρατής Τζιμής, η Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχούλα Κουκούλη, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Μαρία-Κυριακή Κάπελα και Βασιλική Καβαρνού, και ο Προέδρος με τον Γεν .Γραμματέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Καρέκος  και Παναγιώτης Καρίπης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey