Δηλώσεις Φλώρου για την επιλογή Ανδριώτη ως «αμισθί» συμβούλου στη ΔΕΥΑΛ

«Δεν με πατρονάρει εμένα κανείς στην υπηρεσία και στο έργο μου»

20/10/2021 - 17:14 Ενημερώθηκε 21/10/2021 - 13:02

Συνέντευξη Τύπου πρόκειται να παραχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Λέσβου, Γιώργος Φλώρος, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου να αναλάβει τη θέση άμισθου Συμβούλου ο Παναγιώτης Ανδριώτης, μετά από εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ. Η απόφαση αυτή έφερε αναταράξεις στην Δημοτική Αρχή Κύτελη με τον τελευταίο να πληροφορείται εκ των υστέρων, αυτή την κίνηση. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει ζητηθεί την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ.
Ο κ. Φλώρος υποστηρίζει, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ότι η επιλογή του βασίστηκε στο γεγονός ότι ο Παναγιώτης Ανδριώτης είναι οικονομολόγος, είναι δημοτικός σύμβουλος και αξιολογώντας την προσφορά του να υπηρετήσει αμισθί την δημοτική επιχείρηση θεώρησε ότι ήταν κατάλληλος για την θέση αυτή.
Επίσης έκανε ξεκάθαρο ότι «η ΔΕΥΑΛ είναι μια ξεχωριστή υπηρεσία από τον Δήμο» , ότι γι' αυτό δεν είχε λόγο να ενημερώσει κανέναν και πως «δεν με πατρονάρει εμένα κανείς στην υπηρεσία μου και στο έργο μου» υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι η υπηρεσία να προσφέρει τα μέγιστα στο καταναλωτικό κοινό. Η υπόθεση, μετά τη δημοσιότητα που πήρε και τις αντιδράσεις που προκάλεσε φαίνεται να έφερε σε δύσκολη θέση τη δημοτική αρχή και τον ίδιο το δήμαρχο Στρ. Κύτελη, ο οποίος απ ότι πληροφορούμαστε ζήτησε να ανακληθεί αυτή η απόφαση της ΔΕΥΑΛ. Ποια θα είναι η εξέλιξη θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey