Θα εγκατασταθούν στο «Κεντέρης» & στα γήπεδα της Σκάλας Καλλονής, Ερεσού, Στύψης, Φίλιας και Παρακοίλων

Απινιδωτές στην ΕΠΣΛ από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

11/01/2023 - 13:30 Ενημερώθηκε 11/01/2023 - 13:33

Τη Δευτέρα το μεσημέρι παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Τέλη Βερρή και των μελών της Ένωσης Γιάννη Πίνη και Λάμπρου Σταθάκη (υπεύθυνος Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ), παρέδωσε, όπως είχε δεσμευτεί η δημοτική αρχή τους έξι πρώτους απινιδωτές για την κάλυψη των αναγκών διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων.

Οι έξι απινιδωτές είναι οι πρώτοι από τους συνολικά 14 που θα παραδώσει ως δωρεά το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού στην ΕΠΣ Λέσβου, στηρίζοντας έμπρακτα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και προσφέροντας ένα υπερπολύτιμο εργαλείο που έχει αποδεχθεί πως σώζει ζωές μέσα στους χώρους άθλησης.

Παρόντες στην πρώτη παράδοση ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αφροδίτη Βατή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης και οι Αντιδήμαρχοι Ζαχαρώ Ιωακείμ και Γιώργος Αλάνης. 

Οι απινιδωτές τώρα θα εγκατασταθούν στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» και στα γήπεδα της Σκάλας Καλλονής, της Ερεσού, της Στύψης, της Φίλιας και των Παρακοίλων. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν και σχετικές εκπαιδευτικές δράσεις για τη χρήση των απινιδωτών με τη συμμετοχή και των γηπεδούχων σωματείων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey