Προχωρά το έργο από τον Δήμο Μυτιλήνης

€ 207.471,68 για παρκινγκ στη Θερμή

22/06/2021 - 12:00

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υπέγραψε την προκήρυξη για την κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση Δημοτικού Κοινόχρηστου Χώρου στον Οικισμό Παραλίας Θερμής Δήμου Λέσβου», συνολικού προϋπολογισμού 207.471,68 ευρώ.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε οκτώ  μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η μελέτη

Η μελέτη περιλαμβάνει τη διαμόρφωση δημοτικού κοινόχρηστου χώρου, μεγάλο τμήμα του οποίου χρησιμοποιείται σήμερα άναρχα για στάθμευση αυτοκινήτων.

Ο περιβάλλον χώρος διαμορφώνεται κατάλληλα με την κατασκευή λιθόστρωτων διαδρόμων από πλάκες φυσικού πετρώματος ακανόνιστου σχήματος, ίδιας απόχρωσης με αυτές με τις οποίες έχει πλακοστρωθεί η ζώνη λιμένα, καθώς και με τη δημιουργία χώρων πρασίνου.

Επιπροσθέτως, δημιουργείται οριοθετημένος υπαίθριος χώρος στάθμευσης 48 θέσεων αυτοκινήτων και δύο λεωφορείων που θα εξυπηρετεί την περιοχή.

Στη μελέτη προβλέπεται και η κατασκευή εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού του κοινόχρηστου χώρου, τόσο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και του σχηματιζόμενου κόμβου (εισόδου – εξόδου) αυτοκινήτων, όσο και στον μικρό παράδρομο προς το λιμάνι του οικισμού Θερμής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey