Βραβεύτηκε ο «Ήρωας με το ένα χέρι»

Ξεχώρισε το cd-rom του Δημοτικού Σχολείου Θερμής στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Το σχολείο αφηγείται»

17/01/2022 - 10:16

Το cd-rom που έφτιαξε πέρυσι το Δ.Σ. Λουτρόπολης Θερμής για τον Θερμιώτη ήρωα του1940  Γιάννη Καρακωνσταντή πήρε βραβείο στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Το σχολείο αφηγείται».

Το cd-rom που έφτιαξε η κοινότητα του σχολείου για να τιμήσει τον τον Θερμιώτη Γιάννη Καρακωνσταντή, τον άνθρωπο, που πολέμησε με αυταπάρνηση και έχασε το ένα του χέρι στα βουνά της Αλβανίας το 1940 βραβεύτηκε στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Το σχολείο αφηγείται».

Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας.

«Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε διαδικτυακά λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η χαρά μας ήταν μεγάλη γιατί σ΄αυτήν συμμετείχαν (εκτός από τους μαθητές της σημερινής ΣΤ΄ τάξης), ο γιός του Αντώνης και η κόρη του Αντωνία, καθώς και ο ανιψιός του Δ.Καμενής, πρώην Δήμαρχος της κωμόπολης» αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Το σχολείο εκτός από το cd-rom τίμησε τον Θερμιώτη ήρωα του 1940 και με αφιέρωμα στο ημερολόγιο - ατζέντα, που εξέδωσε για το 1922 σε συνεργασία με την Δημόσια Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey