Συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης από το Europe Direct Βορείου Αιγαίου

«Χρηματοδοτική και Κοινωνική συμβολή των Διαρθρωτικών Ταμείων και Πολιτικών της ΕΕ στο Βόρειο Αιγαίο»

15/04/2021 - 13:44

Το Europe Direct Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει μια σειρά από «Συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης γύρω από την Χρηματοδοτική και Κοινωνική συμβολή των Διαρθρωτικών Ταμείων και Πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Βόρειο Αιγαίο».

Στόχος είναι η ανάδειξη των έργων που έχουν γίνει στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, τα οποία έχουν συγχρηματοδοτηθεί μέσω των Διαρθρωτικών Ταμείων και Πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν είναι τέσσερις και θα λάβουν χώρα σε τρία νησιά και τέσσερις πόλεις του Βορείου Αιγαίου. Στη Καλλονή στις 16 Απριλίου στις 5:00 μ.μ., στη Μυτιλήνη 16 Απριλίου στις 7:00 μ.μ., στη Σάμο στις 17 Απριλίου στις 5:00 μ.μ. και στη Χίο στις 17 Απριλίου στις 7:00 μ.μ.

Επιπλέον, η συζήτηση αυτή, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καταλάβουν και να αντιληφθούν την συμβολή που έχουν στην ανάπτυξη των περιφερειακών και ακριτικών περιοχών, οι δράσεις που γίνονται μέσω των Διαρθρωτικών Ταμείων και Πολιτικών.

Οι δράσεις θα εκπέμπουν μέσω Live στο Κανάλι μας EDIC nAegean στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCiCnFLCcw5Y5b7bRI49rM1w

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey