Τι ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου ;

Σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου το έκτακτο Χριστουγεννιάτικο επίδομα

23/11/2020 - 18:25

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης με ανακοίνωσή του ζητά να δοθεί, αν δοθεί έκτακτο Χριστουγεννιάτικο επίδομα, σε όλους τους εργαζομένους όπως έγινε το Πάσχα 2020 στην πρώτη φάση της πανδημίας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλουν να κρατήσουν όρθια  τα νοσοκομεία και όλες τις δημόσιες δομές υγείας. Στη σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του συλλόγου, Στρατής Κλεάνθης, επισημαίνει ότι όλο το προσωπικό του Νοσοκομείο εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, για το λόγο αυτό και δεν θα έπρεπε να γίνονται εξαιρέσεις.

 Ανακοίνωση για την καταγραφή προσωπικού που ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση της πανδημίας για χορήγηση εκτάκτου επιδόματος.

Ενώ ακόμα υπάρχουν οι πικρίες από τον τρόπο διανομής της δωρεάς ‘Νιάρχου’, δυστυχώς πάει να επαναληφθεί το ίδιο λάθος.

Τα Νοσοκομεία είναι εκ των πραγμάτων χώροι επιβαρυμένοι με υιικά φορτία του νέου κορονοϊού.

Είναι γνωστό, ότι για τη καλύτερη δυνατή διαχείριση της κατάστασης πραγματοποιούνται συνεχώς αλλαγές από εβδομάδα σε εβδομάδα στη στελέχωση των τμημάτων που εμπλέκονται με τη διαχείριση περιστατικών covid19

Όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σε όλο το προσωπικό έγινε αναστολή κανονικών αδειών, όλο το προσωπικό κινείται και έρχεται σε ‘’ύποπτες ‘’επαφές στα πλαίσια της εργασίας του.          

Είναι λοιπόν άδικο και μη αποδεκτό !!! να γίνονται εξαιρέσεις, εξαιρέσεις που διαιρούν, σπείρουν τη καχυποψία, αποδυναμώνουν την ομοψυχία και σίγουρα φέρουν σε δύσκολη θέση αυτούς που πρέπει να αφήσουν εκτός λίστας εργαζόμενους.

Αν είναι να δοθεί έκτακτο Χριστουγεννιάτικο επίδομα, να δοθεί οριζόντια και σε όλους τους εργαζόμενους όπως έγινε το Πάσχα 2020 στην πρώτη φάση της πανδημίας , ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλουν να κρατήσουν όρθια  τα νοσοκομεία και όλες τις δημόσιες δομές υγείας.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey