Αιτήσεις για το διαγωνισμό ελαιολάδου «Mario Solinas»

31/12/2013 - 14:42

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Mario Solinas», που διοργανώνει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Mario Solinas», που διοργανώνει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής και της αποστολής των δειγμάτων ελαιολάδου είναι η 14η Φεβρουαρίου 2014.

Πρόκειται για το σημαντικότερο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου, στον οποίο τα ελαιόλαδα της Λέσβου έχουν διακριθεί κατ’ επανάληψη.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, τυποποιητές και επιχειρήσεις, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Ελαίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο τηλέφωνο 210 2124179, το φαξ 210 5248013 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (www.internationaloliveoil.org).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey