Πρόγραμμα «Οικολογικά ευαίσθητες αλιευτικές περιοχές»

Σύσκεψη στην ΕΤΑΛ

16/06/2012 - 13:46

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 λήγει η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Οικολογικά ευαίσθητες αλιευτικές περιοχές».

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 λήγει η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Οικολογικά ευαίσθητες αλιευτικές περιοχές».

Η ΕΤΑΛ καλεί όσους επαγγελματίες δραστηριοποιούνται στη Λέσβο ως μελετητές, οποιασδήποτε ειδικότητας (οικονομολόγοι, γεωτεχνικοί, πολιτικοί μηχανικοί, γραφεία παροχής υπηρεσιών κ.ά.), συμμετέχοντας στη διαδικασία υποστήριξης σύνταξης φακέλων υποψηφιότητας για υποψήφιους επενδυτές, να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη που θα γίνει στα γραφεία της Εταιρείας στη Μυτιλήνη, την Τρίτη στη 1:30 το μεσημέρι, για παρουσίαση του προγράμματος.

Θα γίνει αναλυτική ενημέρωση των λεπτομερειών εφαρμογής και θα καταγραφούν απόψεις και ερωτήματα που θα ανακύψουν, με σκοπό την επεξεργασία και απάντησή τους από πλευράς της Εταιρείας.

Η σύσκεψη είναι ανοικτή και για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα διαδικασία συσκέψεων και ενεργειών δημοσιοποίησης, με επισκέψεις στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες της περιοχής παρέμβασης, που θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey