Σε άνοδο η οικοδομή στην Τουρκία

01/07/2012 - 05:56
Την ίδια στιγμή που ο κλάδος των κατασκευών στην Ελλάδα βιώνει τη χειρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, στην Τουρκία όλα ανεβαίνουν.
Την ίδια στιγμή που ο κλάδος των κατασκευών στην Ελλάδα βιώνει τη χειρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, στην Τουρκία όλα ανεβαίνουν. Το πρώτο πεντάμηνο του 2011 οι χώροι οργανωμένου λιανικού εμπορίου (GLA), σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων ακινήτων Jones Lang LaSalle, στην Tουρκία ανήλθαν σε 6,96 εκατομμύρια τ.μ..
Νέα εμπορικά κέντρα που εγκαινιάστηκαν στην Κωνσταντινούπολη το 2011 είναι το Marmara Forum, Sapphire Shopping Centre και Demiroren Shopping Centre, και τα τρία στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης. Επιπλέον, οι αυξήσεις σε τιμές βασικών κατασκευαστικών υλών (τσιμέντο, σίδηρο) οδήγησαν σε αύξηση το κόστος κατασκευών στην Τουρκία κατά 12,7% στο δεύτερο τρίμηνο 2011, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2010. Για το ίδιο διάστημα, η αύξηση στο κόστος εργασίας στον κατασκευαστικό τομέα ήταν 6,4%. Εκτιμάται ότι οι τιμές των ακινήτων θα αυξηθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey