Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Σεμινάρια κατάρτισης για εργαζομένους

14/05/2014 - 14:40

Σειρά προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης θα υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, με χρηματοδότηση από τον ΟΑΕΔ.

Σειρά προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης θα υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, με χρηματοδότηση από τον ΟΑΕΔ.

Στόχος των προγραμμάτων είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων, με έως 25 εργαζομένους, σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης, μέσα σε μια περίοδο αυξημένου ανταγωνισμού.

Τα σεμινάρια αυτά είναι διάρκειας 40 ωρών, αφορούν τους εργαζομένους και δίνουν ως επιδότηση μέχρι πέντε ευρώ ανά ώρα.

Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι η εξής: α) Λήψη Αποφάσεων (Decision Making), που περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες «Τεχνικές και στρατηγικές για αποτελεσματική λήψη αποφάσεων», «Πώς η συμμετοχή του προσωπικού βοηθά στην επίλυση προβλημάτων», «Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ιδέες για την επιχείρησή μας (brainstorming)». β) Μάνατζμεντ, που περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες «Τακτικοί έλεγχοι μάνατζμεντ για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος», «Τα καθήκοντα ενός μάνατζερ», «Οι πέντε μεγαλύτερες λειτουργίες ενός μάνατζερ». γ) Ηγεσία (Leadership), που περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες «Τι είναι leadership», «Ποιες οι βασικές ικανότητες και τα χαρίσματα των αποτελεσματικών ηγετών», «Θεωρίες και τεχνικές διαπραγματεύσεων για υψηλές πωλήσεις.

Πρακτικές εφαρμογές για σωστή εξυπηρέτηση πελατών και για αύξηση των πωλήσεων», «Αρχές μάρκετινγκ», «Αποτελεσματική επικοινωνία και τεχνικές παρουσιάσεων», «Πωλήσεις», «Τεχνικές διαπραγμάτευσης, σωστή εξυπηρέτηση και συμπεριφορά. Γλώσσα σώματος, εξυπηρέτηση του πελάτη», «Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας, πυρασφάλεια, αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey