Για το ΚΗΦΗ στα Καμίνια Λήμνου

Πέντε θέσεις με ετήσιες συμβάσεις

18/02/2014 - 14:45

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου με ανακοίνωση της προέδρου του, Δέσποινας Κωνστάντιου.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου με ανακοίνωση της προέδρου του, Δέσποινας Κωνστάντιου, δημοσιοποίησε περίληψη προκήρυξης για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου πέντε ατόμων, τα οποία και θα στελεχώσουν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) το οποίο θα λειτουργήσει στα Καμίνια Λήμνου.

Πιο συγκεκριμένα, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων στις οκτώ Περιφέρειες Σύγκλισης (2013)», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», το νομικό πρόσωπο ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά πέντε ατόμων ως εξής:

- Μία θέση Π.Ε. Νοσηλευτών/-τριών, ελλείψει αυτών Τ.Ε. Νοσηλευτών/-τριών, ελλείψει αυτών Δ.Ε. βοηθών Νοσηλευτών/-τριών.

- Δύο θέσεις Δ.Ε. Επιμελητών Πρόνοιας ή Κοινωνικών Φροντιστών για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε ηλικιωμένους.

- Μία θέση Υ.Ε. Βοηθητικό Προσωπικό.

- Μία θέση Δ.Ε. Οδηγών Δ΄ κατηγορίας (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου).

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για διάστημα ενός έτους απ’ την υπογραφή της σύμβασης με φορέα την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) με δυνατότητα παράτασης της σύμβασής τους σε περίπτωση συνέχιση της πράξης.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3» και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου, Θεμιστοκλέους 1, Κτήριο ΕΑΣ Λήμνου, 1ος όροφος, Μύρινα Λήμνου, Τ.Κ. 81400, απευθύνοντάς την υπ’ όψιν Κωνσταντίνας Δελλή (τηλ. επικοινωνίας: 22543 50021).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες και έχει οριστεί από αύριο Τετάρτη 19 έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey