Επίκειται και η πρόσληψη 10 οκταμηνιτών

Έξι διμηνίτες στο Ζαχάρειο Γηροκομείο

03/12/2013 - 14:19

Για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της, η Ζαχάρειος Πρότυπος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Παρασκευή» θα προσλάβει έξι συνολικά άτομα για διάστημα απασχόλησης δύο μηνών.

Για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της, η Ζαχάρειος Πρότυπος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Παρασκευή» θα προσλάβει έξι συνολικά άτομα για διάστημα απασχόλησης δύο μηνών. Στο μεταξύ θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και η διαδικασία για την κάλυψη 10 θέσεων συμβασιούχων με οκτάμηνες συμβάσεις, για την οποία και έχει ήδη λάβει τη σχετική έγκριση η Μονάδα.

Η απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού διμηνιτών εγκρίθηκε απ’ την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και εντός των ημερών, όπως μας ανέφεραν απ’ το Γηροκομείο, θα γίνουν οι προσλήψεις με ανακοίνωση του φορέα προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν στην παρούσα φάση και σε συνέχεια των κενών που δημιουργήθηκαν απ’ την ολοκλήρωση των οκτάμηνων συμβάσεων προσωπικού που έληξαν προσφάτως, είναι έξι συνολικά. Θα καλύψουν δε, το χρονικό διάστημα μέχρι και την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν στην πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέχρι οκτώ μήνες, για την οποία το ίδρυμα διαθέτει έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών απ’ τις 20 Νοεμβρίου.

Το έκτακτο προσωπικό δίμηνης απασχόλησης που θα προσληφθεί, αφορά στις ειδικότητες:

- Ενός ατόμου Τ.Ε.8 Αδελφών Νοσοκόμων

- Δύο ατόμων Δ.Ε.7 Βοηθών Νοσοκόμων

- Τριών ατόμων Υ.Ε. - Γενικών Καθηκόντων (προσωπικού καθαριότητας)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey