Προκηρύχθηκε η Κοινωφελής Εργασία στον Πολιτισμό

59 επταμηνίτες σε Λέσβο - έξι σε Λήμνο

19/02/2013 - 16:13

Το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών (ΕΠΕΚΑ) προχώρησε την Παρασκευή στην προκήρυξη του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στον Πολιτισμό, μέσω του οποίου θα καλυφθούν 65 θέσεις επταμηνιτών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Λέσβου και της Λήμνου.

Το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών (ΕΠΕΚΑ) προχώρησε την Παρασκευή στην προκήρυξη του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στον Πολιτισμό, μέσω του οποίου θα καλυφθούν 65 θέσεις επταμηνιτών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Λέσβου και της Λήμνου.

Ειδικότερα, το ΕΠΕΚΑ με την υπ’ αριθμ. ΚΟΧ.Π. 6.1102/1/2013 ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι προκειμένου να προβεί στην υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», καλεί τους ενδιαφερομένους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας επτά μηνών.

Συνολικά για την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ θα προσληφθούν μέσω του προγράμματος 59 άτομα. Στον πίνακα αναλυτικά παρουσιάζουμε τις θέσεις απασχόλησης ανά συμπράττοντα φορέα και ενέργεια. Ανάλογα εμφανίζονται και οι έξι συνολικά θέσεις που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου.

Αναλυτικά η προκήρυξη και το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνται, έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.epeka.gr

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.Π.1. και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Οδός Μυτιλήνης - Λουτρών, Τ.Κ. 81100 - Μυτιλήνη, στο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «ΕΠΕΚΑ») (για Π.Ε. Λέσβου), υπόψη κ Ρόης. Καφετζέλλη (τηλέφωνο επικοινωνίας 22510 37817). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του έναν ή περισσότερους κωδικούς θέσεων για μία ή περισσότερες ειδικότητες της ίδιας ή διαφορετικής κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε., Δ.Ε. και Υ.Ε.), εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση προσόντα.

Ανάλογα για τις θέσεις της Λήμνου, οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώσουν στην αίτησή τους «Για Π.Ε. Λήμνου» και θα την υποβάλουν ή ταχυδρομήσουν στην ίδια διεύθυνση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey