11 γιατροί στη Λήμνο 10 γιατροί στο Βοστάνειο

01/07/2012 - 05:56
Η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υπέγραψε προχθές την έγκριση προκήρυξης 915 θέσεων ιατρών κλάδου ΕΣΥ Επιμελητών Β΄.
 Η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, υπέγραψε προχθές την έγκριση προκήρυξης 915 θέσεων ιατρών κλάδου ΕΣΥ Επιμελητών Β΄. Η απόφαση αποστέλλεται στα νοσοκομεία τού ΕΣΥ για την άμεση, από πλευράς τους, προκήρυξη αυτών των θέσεων. Οι συγκεκριμένες θέσεις είναι πέραν των οργανικών θέσεων των νοσοκομείων, για τη σύσταση των οποίων η υπουργός έλαβε εξουσιοδότηση από τον πρώτο νόμο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή και ψηφίστηκε το Νοέμβριο του 2009.
Επίσης, 785 άλλες θέσεις ιατρών κλάδου ΕΣΥ που αφορούν σε κενές οργανικές θέσεις, έχουν ήδη προκηρυχθεί και η διαδικασία πλήρωσής τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «παρά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα, η ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αποτελεί σαφές δείγμα γραφής».
Απ’ την κατανομή των 915 θέσεων ο νομός Λέσβου λαμβάνει συνολικά 21, εκ των οποίων οι 11 στο Νοσοκομείο της Λήμνου και οι 10 στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (αναλυτικά στον πίνακα).
Τέλος, η υπουργός εξέφρασε τη διαβεβαίωσή της ότι επιταχύνονται όλες οι προσλήψεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίες αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στη φάση της προκήρυξης, μετά από συνάντηση που είχε την προηγούμενη βδομάδα με την Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Θέσεις Ιατρών κλάδου ΕΣΥ Επιμελητών Β’ στο νομό Λέσβου

 

Γενικό Νοσοκομείο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ "ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ"

 

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

1

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

2

ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

1

 

Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμου

 

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ

1

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

1

ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ

1

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

1

ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

1

ΩΡΛ

1

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey