Το μήνυμα στην κοπή της Βασιλόπιτας

Οι πρόεδροι Κοινότητας και Συνεταιρισμού, Κυριάκος Καραμιχαήλ και Βάγια Καρίνου Οι πρόεδροι Κοινότητας και Συνεταιρισμού, Κυριάκος Καραμιχαήλ και Βάγια Καρίνου

Καρίνου: «Να δουλέψει ο Συνεταιρισμός προς το συμφέρον όλων μας»

25/01/2023 - 11:00 Ενημερώθηκε 25/01/2023 - 13:19

Ο Ελαιουργικός Κτηνοτροφικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Άντισσας, πραγματοποίησε προ ημερών την κοπή της Βασιλόπιτάς, με την πρόεδρό του Βάγια Καρίνου να παρουσιάζει το νέο λογότυπο του Συνεταιρισμού.

«Όταν είμαστε όλοι μαζί δεν μπορεί να μην πετύχει...αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα για όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε σαν Συνεταιρισμός. Κοπή πίτας του Συνεταιρισμού μας με τις ευχές του πάτερ Λεωνίδα στο πλευρό μας ο οποίος, όπως είπε ο ίδιος στα 44 χρόνια που είναι στην Άντισσα είναι η πρώτη πίτα του Συνεταιρισμού που κόβει. Ναι λοιπόν μια καινούργια σελίδα ξεκινάει με κάτι δικό μας που όπως φάνηκε σήμερα στην Κοινοτική Αίθουσα, όλοι μας θέλουμε να δουλέψει προς το συμφέρον του χωριού μας αλλά και του καθένα μας ξεχωριστά μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει και θα προσφέρει στο μέλλον. Το σχέδιο είναι μεγάλο και απαιτεί χρόνο αλλά το αποτέλεσμα είναι βέβαιο όταν συνεχίσουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων η  κα. Καρίνου.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Νικολάρα και Στρατής Κυρατζής. Την εκδήλωση τίμησαν με χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, ενώ τις ευχές του μετέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey