Σε νέο χώρο η «Φεγγαρόπετρα»

01/07/2012 - 05:56
Ήταν πριν από ένα χρόνο περίπου όταν στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης άνοιξε η «Φεγγαρόπετρα». Ένα νέο τότε, πολύ ιδιαίτερο και καλαίσθητο μαγαζί που φιλοξενούσε χειροποίητες δημιουργίες και που τώρα μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο.
Ήταν πριν από ένα χρόνο περίπου όταν στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης άνοιξε η «Φεγγαρόπετρα». Ένα νέο τότε, πολύ ιδιαίτερο και καλαίσθητο μαγαζί, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η Πέρσα Διαμαντή, που μαζί με τη μητέρα της, Αριστοθέα, με μεράκι και αγάπη για τα χειροποίητα αντικείμενα δημιούργησαν ένα φρέσκο και φινετσάτο χώρο, για να φιλοξενεί χειροποίητες δημιουργίες. Έχοντας, λοιπόν, κερδίσει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη των πελατών τους, πήραν την απόφαση να μεταφερθούν σε νέο, μεγαλύτερο χώρο, όπου θα μπορούν παράλληλα να διατηρούν και το εργαστήριό τους για να επιμελούνται τις δικές τους δημιουργίες.

Μπαίνοντας στο νέο χώρο, εύκολα «χάνεσαι», μια και η διακόσμηση είναι εξαιρετική. Ο χώρος παραπέμπει με μοντέρνο τρόπο σε αριστοκρατικό σπίτι και ο τρόπος με τον οποίο εκτίθενται τα κοσμήματα, όχι απλά διευκολύνει τον πελάτη, αλλά παράλληλα τον δελεάζει. Μαμά και κόρη έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους κι αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά. Η επιλογή των χρωμάτων, οι γύψινες λεπτομέρειες, οι βιτρίνες και η γενικότερη διακόσμηση του χώρου δείχνουν ότι η Πέρσα και η Αριστοθέα έχουν επενδύσει κατά κύριο λόγο στην ποιότητα και τη φινέτσα.

Χειροποίητες ομορφιές
Στη «Φεγγαρόπετρα», λοιπόν, μπορεί κανείς να βρει κοσμήματα, δώρα και αξεσουάρ φτιαγμένα στο χέρι, με γούστο και περίσσια φροντίδα. Χρυσός, ασήμι και κασσίτερος είναι τα υλικά που συμμαχούν με τη δημιουργικότητα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Οι προτάσεις που θα συναντήσετε στο νέο αυτό μαγαζί, απευθύνονται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά και αποτελούν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο που μπορεί κανείς να προσφέρει στον εαυτό του ή σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Μοντέρνες, ιδιαίτερες, αλλά και πιο κλασσικές επιλογές θα καλύψουν κάθε γούστο και θα βρουν ανταπόκριση στις προτιμήσεις σας.
Φυσικά, με την αλλαγή χώρου, στη «Φεγγαρόπετρα» προστέθηκαν ακόμα περισσότερες επιλογές, ενώ παράλληλα, εκτός από κοσμήματα στο μαγαζί θα βρείτε και διακοσμητικά χώρου, πάντα χειροποίητα.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το κατάστημα διαθέτει και όροφο, στον οποίο και φιλοξενούνται κυρίως τα διακοσμητικά για το σπίτι.
Πρόκειται για ένα χώρο που σε ύφος συνεχίζει τη φινέτσα του ισογείου. Άνετος, επιπλωμένος με ιδιαίτερα, χειροποίητα κομμάτια, στεγάζει και τον πάγκο εργασίας των δύο γυναικών, όπου πάνω του θα βρείτε κάθε λογής πέτρες, χάντρες και άλλα υλικά που επιστρατεύονται για την τέχνη του κοσμήματος.



Επιλέγοντας μοναδικά κομμάτια
Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι η Πέρσα και η Αριστοθέα, πέρα από τα κοσμήματα που οι ίδιες δημιουργούν, στο κατάστημα διαθέτουν χειροποίητες δημιουργίες κι από άλλους ανθρώπους του χώρου, εντός και εκτός νησιού. «Επιλέγουμε πράγματα που μας αρέσουν, που δε μοιάζουν με τα υπόλοιπα, που δε θα τα συναντήσεις οπουδήποτε και πράγματα που κουβαλούν τη δική τους ιστορία. Δεδομένου ότι είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετική προσωπικότητα, κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αριστοθέα.
Ακόμα να σημειωθεί ότι οι υψηλές προδιαγραφές με τις οποίες είναι κατασκευασμένα τα κοσμήματα, αλλά και η εγγύηση που τα συνοδεύει και διασφαλίζει την ποιότητα των πρώτων υλών και της κατασκευής, αποδεικνύουν την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τη διάθεση της κ. Διαμαντή να προσφέρει στους πελάτες της κάτι ξεχωριστό.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη «Φεγγαρόπετρα» στο 167 της Ερμού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey