Interamerican Λέσβου και «Oxygen Fitness»

Συνεργασία για καλύτερη ποιότητα ζωής

04/04/2013 - 15:30

Η Interamerican Λέσβου, με πρωτοβουλία του βοηθού συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων Αθανάσιου Παζαρλή, προχώρησε σε συνεργασία με το γυμναστήριο «Oxygen Fitness» ιδιοκτησίας Τάσου Μπαλλή.

Η Interamerican Λέσβου, με πρωτοβουλία του βοηθού συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων Αθανάσιου Παζαρλή, προχώρησε σε συνεργασία με το γυμναστήριο «Oxygen Fitness» ιδιοκτησίας Τάσου Μπαλλή. Αυτό σημαίνει ότι με κάθε πρόγραμμα υγείας τής Interamerican, οι πελάτες εξασφαλίζουν δωρεάν δυο μήνες στο γυμναστήριο «Oxygen Fitness» και αντίστοιχα κάθε νέα εγγραφή στο «Oxygen Fitness», συνεπάγεται έκπτωση 20% σε κάθε πρόγραμμα υγείας τής Interamerican.

Όπως δήλωσε ο κ. Παζαρλής: «Η κίνηση αυτή αποτελεί επιβράβευση στους ασφαλισμένους προγραμμάτων υγείας της εταιρείας μας. Είναι ακόμη μια δράση, που αφορά τους κατοίκους της Λέσβου στο πλαίσιο μιας σειράς κοινωνικών δράσεων του γραφείου μας. Η συνεργασία με το γυμναστήριο “Oxygen Fitness” ευελπιστούμε ότι θα παρακινήσει πολλούς κατόχους προγραμμάτων μας να αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο. Θα πρέπει δε σημειωθεί ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες η συνδρομή σε γυμναστήριο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει μια ασφάλεια υγείας.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey