Όμιλος εταιρειών «Παπουτσής - Σταυρίδης»

Εγγύηση σε ό,τι αφορά την οικοδομή

29/03/2012 - 18:39

Συνώνυμο της ποιότητας, της άμεσης εξυπηρέτησης, αλλά και της λύσης για οτιδήποτε αφορά την οικοδομή, από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή της, ο όμιλος εταιρειών «Παπουτσής - Σταυρίδης» αποτελεί εγγύηση στον τομέα του.

Ο όμιλος εταιρειών «Παπουτσής - Σταυρίδης» ιδρύθηκε το 1948 από τους Δημήτρη Κουτσουραδή και Ηλία Παπουτσή. Την οικογενειακή αυτή επιχείρηση, που λειτουργεί πάππου προς πάππου, διαχειρίζεται σήμερα η πέμπτη γενιά της οικογένειας. Συνώνυμο της ποιότητας, της άμεσης εξυπηρέτησης, αλλά και της λύσης για οτιδήποτε αφορά την οικοδομή, από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή της, ο όμιλος εταιρειών «Παπουτσής - Σταυρίδης» αποτελεί εγγύηση στον τομέα του.

Στις 20 στρεμμάτων ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ομίλου θα βρείτε, λοιπόν, ό,τι χρειάζεται μία οικοδομή, ενώ θα έχετε να αποφασίσετε μέσα από μια ποικιλία επιλογών για τον εξοπλισμό της κατοικίας σας. Στις πλήρως εξοπλισμένες και στεγασμένες εγκαταστάσεις του ομίλου υπάρχουν 15 άτομα προσωπικό, ενώ ο μηχανοκίνητος στόλος της επιχείρησης διαθέτει τρεις γερανούς και έξι φορτηγά, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της. Στην κατεύθυνση αυτή, μάλιστα, ο όμιλος αναλαμβάνει παραδόσεις σε όλο το νησί.

Υπηρεσίες
Σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος «Παπουτσής - Σταυρίδης», αρχικά ασχολείται με το εμπόριο (λιανική και χονδρική) ξυλείας, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και την κατασκευή κατόπιν παραγγελίας.

Να σημειωθεί δε ότι το τμήμα ξυλείας είναι σε θέση να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού.

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι υπάρχει από την εταιρεία και η δυνατότητα «ανάγνωσης» σχεδίου και συμβουλευτικής για το πώς αυτό θα υλοποιηθεί.

Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι που αφορά στο τμήμα ξυλείας, είναι ο σχεδιασμός κουζίνας. Έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το σχεδιασμό της και φυσικά την κατασκευή και τοποθέτησή της.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε και την ποικιλία που θα βρείτε σε κεραμίδια. Κεραμίδια όλων των τύπων (π.χ. ρωμαϊκού, ολλανδικού, τουρκικού) σε μεγάλο χρωματολόγιο.

Επιπλέον, θα βρείτε και ασφαλτικά κεραμίδια. Πρόκειται για πιο ελαφριά κεραμίδια, για κατασκευές όπως είναι οι πέργκολες.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα βρείτε και παράθυρα για σοφίτες, έχοντας έτσι πλήρη κάλυψη σε ό,τι έχει να κάνει με τη στέγη.

Και για να ολοκληρωθεί το κομμάτι αυτό, ο όμιλος «Παπουτσής - Σταυρίδης» διαθέτει και ολοκληρωμένη πρόταση στα συστήματα υδρορροής, με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη αντοχή, την εύκολη τοποθέτηση και την υψηλή αισθητική.

Ο όμιλος «Παπουτσής - Σταυρίδης» διαθέτει εξειδικευμένη εξυπηρέτηση σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μια οικοδομή, όπως είναι τα προβλήματα μόνωσης. Αυτά αντιμετωπίζονται από την «Παπουτσής - Σταυρίδης» με τη διογκωμένη και εξηλασμένη πολυστερίνη.

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του ομίλου θα βρείτε και αδρανή οικοδομικά υλικά, ενώ ο όμιλος διαθέτει και εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Durostick, παρέχοντας έτσι μια μεγάλη γκάμα έξυπνων λύσεων για το σπίτι.Νέες προτάσεις
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως ο όμιλος «Παπουτσής - Σταυρίδης» προσφάτως μπήκε δυναμικά και στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου. Συνεργαζόμενος με τις εταιρείες ETEM, Alumil και Rehau, αναλαμβάνει να πάρει τα μέτρα από το χώρο σας, την παράδοση και την τοποθέτηση των κουφωμάτων.

Ακόμη, σε ό,τι αφορά στα οικοδομικά χρώματα της εταιρείας Vernilac, παρέχεται πλέον η δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς το χρώματα της αρεσκείας σας, δημιουργώντας το ιδανικό για εσάς από μία πλήρη γκάμα.

Αξεσουάρ
Στον όμιλο «Παπουτσής - Σταυρίδης» θα βρείτε και πλήρη δειγματολόγια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου (Eltop, Shelman, Praxitelis) σε πορτάκια κουζίνας, ντουλάπας, πάγκους κουζίνας, μηχανισμούς κουζίνας, πόμολα, λαβές και άλλα αξεσουάρ, όπως μπαταρίες κουζίνας, νεροχύτες, απορροφητήρες κ.ά..

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε και κουρτινόξυλα της εταιρείας ΖΩΓΟΜΕΤΑΛ, καθώς και μπαταρίες και αξεσουάρ μπάνιου με 15ετή εγγύηση. Θα βρείτε ακόμα πόρτες laminate σε μεγάλη γκάμα, όλων των τύπων και σε πολλά χρώματα.

Μεγάλη γκάμα εργαλείων των εταιρειών Bosch, Makita και Metabo θα βρείτε επίσης στις επιχειρήσεις «Παπουτσή - Σταυρίδη».Σεμινάριο
Τέλος, στην «Παπουτσής - Σταυρίδης» θα βρείτε μεγάλη γκάμα πατωμάτων, παρκέ και laminate της εταιρείας Tarkett.

Μάλιστα, στις 2 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ομίλου θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Tarkett σεμινάριο, κατά το οποίο θα παρουσιαστούν τα προϊόντα της, ενώ θα γίνει και παρουσίαση της τοποθέτησής τους.

Είναι ανοιχτό για κάθε ενδιαφερόμενο.

Προσφορές
Ολοκληρώνοντας να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο ο όμιλος «Παπουτσής - Σταυρίδης» έχει προσφορές που αγγίζουν το 40% και θα διαρκέσουν όλο το χρόνο.

Οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές, η ευρεία γκάμα επιλογών σε πολλές κατηγορίες προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση είναι αρκετοί λόγοι για να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους του ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Καλλονή ή να τηλεφωνήσετε στα 22530 22733 και 22530 23570. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε από τη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey