Στο 35 της Αεροπόρου Γιανναρέλλη

Σε νέο χώρο η σχολή οδηγών «Κιουλάφας»

26/04/2012 - 15:23

Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε πριν λίγους μήνες η σχολή οδηγών «Κιουλάφας». Ο ιδιοκτήτης και δάσκαλος της σχολής, κ. Κώστας Κιουλάφας, έπειτα από 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μετέφερε το γραφείο του στο 35 της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, καθώς μέχρι τέλους τού 2011 βρισκόταν απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε πριν λίγους μήνες η σχολή οδηγών «Κιουλάφας». Ο ιδιοκτήτης και δάσκαλος της σχολής, κ. Κώστας Κιουλάφας, έπειτα από 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μετέφερε το γραφείο του στο 35 της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, καθώς μέχρι τέλους τού 2011 βρισκόταν απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Εκεί μπορεί κανείς να απευθυνθεί για ό,τι αφορά στο δίπλωμα οδήγησης.

Στη σχολή οδηγών «Κιουλάφας», λοιπόν, μπορεί κανείς να απευθυνθεί για διπλώματα όλων των κατηγοριών, καθώς και για ανανεώσεις διπλωμάτων.

Με τη 12χρονη πείρα του στην εκπαίδευση οδήγησης αυτοκινήτων και μηχανών, ο κ. Κιουλάφας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα, την επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η σχολή του διαθέτει ιδιαίτερα υψηλό δείκτη επιτυχίας και εκμάθησης.

Σε ό,τι αφορά στο μηχανάκι 125 cc, αξίζει να σημειωθεί πως στη σχολή οδηγών «Κιουλάφας» υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σκούτερ ή σε μηχανάκι της ίδιας κατηγορίας με συμπλέκτη.

Φυσικά, στη σχολή, όπως προαναφέρθηκε, μπορεί κανείς να απευθυνθεί και για επαγγελματικά διπλώματα, όλων των κατηγοριών (Γ - φορτηγό, Δ - λεωφορείο, Γ & Ε - νταλίκα).

Να σημειωθεί ότι στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως και στις υπόλοιπες φυσικά, οι τιμές της σχολής είναι πολύ καλές και κυμαίνονται στο «πνεύμα» της εποχής.

Καινούργιος εξοπλισμός
Με την αλλαγή χώρου, ο κ. Κιουλάφας δεν περιορίστηκε μόνο στην πολύχρονη πείρα του, αλλά φρόντισε να ανανεώσει πλήρως και τον εξοπλισμό της σχολής, καθώς και τον τρόπο οργάνωσής της.

Πιο συγκεκριμένα, ανανεώθηκε πλήρως ο μηχανοκίνητος στόλος, καθώς και τα μηχανήματα που απαιτούνται για την εκπαίδευση των μαθητών, θεωρητική και πρακτική.

Στο χώρο, μάλιστα, διατίθεται και αίθουσα με προτζέκτορα και διαδραστικό πίνακα, για την καλύτερη δυνατή θεωρητική εκπαίδευση των μαθητών.

Να τονίσουμε ότι ο νέος χώρος είναι σαφώς πιο φρέσκος, ενώ η διαρρύθμιση και διακόσμησή του έχει γίνει σε πιο μοντέρνο και νεανικό ύφος.Ασφάλεια
Πάνω απ’ όλα, όμως, στόχος της σχολής οδηγών «Κιουλάφας» είναι η ασφάλεια των υποψήφιων οδηγών με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό, άλλωστε, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, τόσο στη θεωρητική, όσο και στην πρακτική εκπαίδευση.

Την περίοδο αυτή μάλιστα, που ο καιρός το επιτρέπει και η… τσέπη το επιβάλλει, ιδιαίτερα οι νέοι που πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους με μηχανάκι είναι σημαντικό να λάβουν την κατάλληλη εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σχολή ή να επικοινωνήσετε στα 6947-301007, 6948-260816 και 22513 00394.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey