Για να τρώτε πάντα σα στο… σπίτι σας!

Δυόμισι χρόνια «Σπιτικό Φαγητό»

22/03/2012 - 17:28

Ήταν τον Οκτώβρη τού 2009 όταν ο κ. Στέλιος Μαυραπίδος αποφάσισε να ανοίξει το «Σπιτικό Φαγητό» στη Χρυσομαλλούσα. Θέλοντας να δώσει λύση σε όσους αγαπούν το φαγητό της… μαμάς, δημιούργησε ένα χώρο στον οποίο θα μαγειρεύονταν νοστιμιές σπιτικές, με τα καλύτερα υλικά και οι οποίες θα έρχονταν άμεσα στο χώρο του πελάτη.

Ήταν τον Οκτώβρη τού 2009 όταν ο κ. Στέλιος Μαυραπίδος αποφάσισε να ανοίξει το «Σπιτικό Φαγητό» στη Χρυσομαλλούσα. Θέλοντας να δώσει λύση σε όσους αγαπούν το φαγητό της… μαμάς, δημιούργησε ένα χώρο στον οποίο θα μαγειρεύονταν νοστιμιές σπιτικές, με τα καλύτερα υλικά και οι οποίες θα έρχονταν άμεσα στο χώρο του πελάτη. Τα δυόμισι χρόνια της πετυχημένης λειτουργίας του μαγαζιού δείχνουν ότι κατάφερε να πετύχει το στόχο του, ενώ η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών του αποδεικνύει πως πάντα προτεραιότητά του είναι η ικανοποίηση του πελάτη, από κάθε άποψη.

Στο «Σπιτικό Φαγητό» θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών πιάτων, τέτοια που καλύπτει σίγουρα όλα τα γούστα. Λαδερά, πιάτα με χοιρινό ή μοσχάρι, με κοτόπουλο, αρνάκι ή κατσικάκι, ακόμα και με θαλασσινά, είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε στο «Σπιτικό Φαγητό». Επίσης, στο μενού του καταστήματος θα βρείτε σούπες, ζυμαρικά, σαλάτες, ποικιλία από ορεκτικά, club sandwiches, burgers και φυσικά την αγαπημένη σπιτική πίτσα με διάφορους συνδυασμούς υλικών. Τα πιάτα της ώρας δε λείπουν από τον πλούσιο κατάλογο του μαγαζιού.

Από την ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα μαγειρευτών πιάτων, φυσικά σε καθημερινή βάση θα βρείτε κάποια από κάθε κατηγορία, διαφορετικά κάθε μέρα.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, θα βρείτε κι ένα πλούσιο μενού με νηστίσιμα πιάτα για όσους νηστεύουν.

Ντόπια, αγνά υλικά
Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι στο «Σπιτικό Φαγητό» δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των πιάτων. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν σε όλες τις συνταγές ντόπιο, αγνό βιολογικό ελαιόλαδο, ντόπια κρέατα και φρέσκες πατάτες.

Το μενού επίσης βασίζεται σε ελληνικές και μυτιληνιές συνταγές, που σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους, γίνονται πραγματικά ανάρπαστες από μικρούς και μεγάλους.

Διανομή στο χώρο σας
Φυσικά τις νοστιμιές του «Σπιτικού Φαγητού» μπορείτε να τις απολαύσετε στο χώρο σας, με ένα τηλεφώνημα ή παραγγέλνοντας on-line. Σε φοιτητές και στρατιωτικούς γίνονται καλύτερες τιμές, ενώ ακόμα καλύτερες τιμές γίνονται στους φοιτητές αν παραλάβουν την παραγγελία τους από το κατάστημα.

Να τονίσουμε ότι πέρα από τις καλύτερες τιμές σε φοιτητές και στρατιωτικούς, το «Σπιτικό Φαγητό» κάθε μήνα φροντίζει για όλους τους πελάτες του, με τις… γευστικές προσφορές που διαθέτει. Κάθε φορά οι προσφορές είναι διαφορετικές, κι έτσι καλύπτουν πολλά γούστα σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το «Σπιτικό Φαγητό» στην οδό Θιέλπη Λευκία 8, στη Χρυσομαλλούσα, ή να τηλεφωνήσετε στο 22510 43824.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey