Από τον Σύλλογο Σκάλας Λουτρών ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ

Βράβευση αριστούχων μαθητών Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών

16/08/2022 - 08:30

Στον αύλιο χώρο του «Μουσείου Προσφυγικής Μνήμης 1922», της Σκάλας Λουτρών, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 7-8-2022 το απόγευμα, με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, η εκδήλωση για την βράβευση των αριστούχων μαθητών της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών από τον Σύλλογο Μικρασιατών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ», παρουσία της διευθύντριας και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών.      

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε μια σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαχρυσό, σχετική με τις τρέχουσες δραστηριότητες του Συλλόγου και εν συνεχεία οι βραβεύσεις άρχισαν με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου που διακρίθηκαν στην ζωγραφική και στην έκθεση, μια δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την συνεργασία του Συλλόγου και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών. 

Οι 4 πρώτες τάξεις διαγωνίσθηκαν στην ζωγραφική με θέμα: «Ζωγραφίστε κάτι που σας εντυπωσίασε κατά το τρέχον έτος» και οι 2 μεγαλύτερες τάξεις διαγωνίσθηκαν στην έκθεση με θέμα: «Τι γνωρίζετε για την Μ. Ασία και τους πρόσφυγες του 22»

Βραβεύτηκαν:

Από την Α΄ Τάξη η Μπουλέτου Μαρία και η Βουτσαρδέλλη Ευστρατία.

Από την Β΄ Τάξη η Λιαδέλλη Μάρα και η Φραντζέσκου Άρτεμις.

Από την Γ΄ Τάξη ο Τατάκης Κωνσταντίνος και η Μπολύλα Βασιλική.

Από την Δ΄ Τάξη η Κλάβα Χαρά και η Μαρμαλέκα Κατερίνα.

Από την Ε1΄ Τάξη ο Παπουτσής Ταξιάρχης και η Καραμάνη Θάλεια.

Από την Ε2' Τάξη ο Παπουτσής Χρυσοβαλάντης και ο Μανιάτης Άγγελος.

Από την ΣΤ' Τάξη η Γκέντση Μαριτίνα και η Γεωργούση Βασιλική.

Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων παιδιών του Γυμνασίου και του Λυκείου

Βραβεύτηκαν:

Από την Α' γυμνασίου ο Δασκάλου Φίλιππος, η Κλάβα Μαρία, η Βαϊοπούλου Έλενα, ο Τατάκης Γεώργιος και ο Αγιασώτης Ανδρέας Ταξιάρχης   

Από την Β' γυμνασίου ο Στρίγκος Χρήστος, η Ζούρου Ευαγγελία, η Κέντση Ταξιαρχούλα και η Λιαδέλλη Δωροθέα.

Από την Γ' γυμνασίου ο Βόγλης Άρης.

Από την Α' λυκείου η Μύνικνα Κωνσταντίνα, η Τρουλινού Αικατερίνη, η Κέντζη Μαρία και η Μολυβιάτου Νίκη.   

Από την Β' λυκείου ο Στρίγκος Μάριος, ο Λέλεκας Φίλιππος και ο Αλεξίου Γιώργος. 

Από την Γ' λυκείου η Μύνικνα Ειρήνη, η Κοζπή Σταυρούλα,  η Στυψιανού Μυρσίνη, η Ευαγγέλου Χριστίνα και η Αγιασώτου Μαρία.

Η βράβευση των διακριθέντων παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών έγινε από την διευθύντρια και δασκάλους του σχολείου. Τα αριστούχα παιδιά του Γυμνασίου βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Παπαχρυσό, ενώ αυτά του Λυκείου βραβεύτηκαν από τους κ. Σταύρο και Βίκυ Κρητικού και από τον μουσικοδιδάσκαλο κ. Γρηγόρη Μολυβιάτη. 

Συγκινητική ήταν η παρουσία της συζύγου και των παιδιών του εκλιπόντος κ. Απόστολου Γονιδέλλη, η οποία κατόπιν επιθυμίας του, θέλησε να συνεχίσει και να βραβεύσει τα αριστούχα παιδιά της Γ΄ Λυκείου με το ποσό των 500 ευρώ (100 ευρώ σε κάθε έναν από τους 5 αριστούχους).  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον δάσκαλο μουσικής κ. Γρηγόρη Μολυβιάτη και την αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Νάσια Δαφιώτη που παρουσίασαν ένα σύντομο μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στα παιδιά που βραβεύτηκαν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey