Η κ. Cindy McCain Η κ. Cindy McCain (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, File)

Το βραβείο «John McCain» στους κατοίκους της Λέσβου

03/11/2018 - 19:49 Ενημερώθηκε 03/11/2018 - 19:56

Στους κατοίκους της Λέσβου «για την ηρωική τους υποστήριξη προς τους πρόσφυγες», θα δοθεί το πρώτο «βραβείο John McCain για τον Ηγετικό Ρόλο στο Κοινωφελές Εργο» (John McCain Prize for Leadership in Public Service).

Την ανακοίνωση αυτή έκανε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Halifax International Security Forum, την οποία αναπαρήγαγε το Politico, η Σίντι ΜακΚέιν (Cindy McCain), σύζυγος του προσφάτως αποβιώσαντος εμβληματικού γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον ΜακΚέιν.

Βραβεύοντας τους κατοίκους της Λέσβου, αναγνωρίζουμε τις θυσίες που έχουν κάνει για να προσφέρουν ασφάλεια, παρηγοριά και ελπίδα στους πρόσφυγες προκειμένου να αντέξουν τις απελπιστικά δύσκολες συνθήκες, αναφέρει η Σίντι ΜακΚέιν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Επίσης, εκφράζει την επιθυμία της το βραβείο αυτό, που θεσμοθετείται για πρώτη φορά, να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το βραβείο θα απονεμηθεί στο 10ο ετήσιο Φόρουμ Διεθνούς Ασφαλείας Halifax, του οποίου ο γερουσιαστής McCain ήταν θερμός υποστηρικτής για την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δημοκρατιών του κόσμου, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας, στον Καναδά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey