25χρονος πατέρας από το Πλωμάρι έχασε τη ζωή του

Από το θανατηφόρο τροχαίο του Σαββάτου, φωτό Σ. Φρατζής Από το θανατηφόρο τροχαίο του Σαββάτου, φωτό Σ. Φρατζής

Θανατηφόρο τροχαίο το Σάββατο

30/01/2018 - 11:42

Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου. Όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, ο 25χρονος οδηγός της, πατέρας ενός μικρού παιδιού από το Πλωμάρι, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μετά από λίγη ώρα υπέκυψε. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Βουρνάζων στο ύψος του ΟΤΕ.

Και την Κυριακή όμως σημειώθηκαν ακόμα δύο ακόμη τροχαία ατυχήματα. Σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 24χρονο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε ένας 48χρονος. Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκε ο 24χρονος, καθώς και μία 23χρονη ημεδαπή που επέβαινε στη μοτοσικλέτα. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Την ίδια μέρα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Λέσβο, Ι.Χ. φορτηγό όχημα με οδηγό έναν 18χρονο, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 45χρονη. Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκαν, η 45χρονη και τρεις 17χρονοι ημεδαποί που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey