Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στη Λέσβο

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Μόριας από το τροχαίο που στοίχισε την ζωή σε 24χρονο

20/07/2022 - 11:00 Ενημερώθηκε 21/07/2022 - 19:03

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν στην Μόρια την απώλεια του μόλις 24 ετών νεαρού που έχασε την ζωή του σε τροχαίο το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μυτιλήνης τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στις 20-07-2022 το πρωί σε οδικό δίκτυο στην περιοχή Πάμφιλα στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της, προσέκρουσε σε κάδους απορριμμάτων και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Μαστρογιάννης: «Είμαι συγκλονισμένος»

Συγκλονισμένος για την τραγική αυτή απώλεια δηλώνει στο «Ε» ο πρόεδρος της Κοινότητας Μόριας Γιάννης Μαστρογιάννης ο οποίος όπως είπε η είδηση αυτή έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία παγώνοντας τους κατοίκους του χωριού. «Παρόλο που δεν είχα προσωπικές σχέσεις με τον νεαρό δεν παύω σαν πατέρας και σαν παππούς να είμαι συγκλονισμένος από το γεγονός αυτό».

Και άλλο τροχαίο στην Αγιάσο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 20-07-2022 στο 14ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Αγιάσου. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey