Η ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης

Παράταση χρόνου διανομής τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ Φωτογραφία: Ανδρονίκη Κουτσαβλή

Παράταση χρόνου διανομής τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

19/01/2022 - 12:02

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Μυτιλήνης ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (TEBA)», θα παρατείνει τη διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ, που θα περιέχει γαλακτοκομικά είδη και καθαριστικά προϊόντα (τυρί φέτα, γραβιέρα, γάλα εβαπορέ, σκόνη πλυντηρίου, αφρόλουτρα και σαμπουάν) στις παρακάτω ημερομηνίες και σημεία διανομής:

- Δ.Ε Μυτιλήνης την Παρασκευή 21-01-2022 και Δευτέρα 24-01-2022 στην ΕΨΥΠΑΛ στο Καρά Τεπέ από τις 09:00 έως 13:00.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ κατά την παραλαβή των προϊόντων να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο και την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας).

Έγγραφα

Επίσης πρέπει να έχουν μαζί του δικές τους τσάντες μεταφοράς των προϊόντων και οι πολυμελείς οικογένειες να προσέλθουν με μεταφορικό μέσο λόγω του όγκου και του βάρους των προϊόντων.

Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση (με γνήσιο υπογραφής) και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey